НАЧАЛО Биткойн

Ето какво разкриват движенията на най-големите Биткойн инвеститори

март 24, 2022 10:50 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво разкриват движенията на най-големите Биткойн инвеститори

Популярен крипто анализатор разглежда какво правят най-богатите притежатели на Биткойн, за да прецени кога може да дойде следващото покачване на водещия крипто актив.

В нова стратегическа сесия Бенджамин Коуен казва на своите 721,000 абонати, че следи най-големите BTC портфейли, защото е известно, че те са индикирали за ​​дъното на пазара в миналото.

“Следя внимателно тези портфейли, защото те са маркирали дъното и преди. Ако погледнете кога за първи път влязоха на пазара, много от тези портфейли можете да видите, че първото им [влизане] беше през декември 2018 г.

Това отбеляза дъното.”

Анализаторът продължава да казва, че освен първоначално добавяне към своите притежания, тези крипто китове са останали предимно тихи през 2019 и 2020 г. до миналото лято.

“Те не направиха нищо до юли 2021 г. на около $31,000…

Не е точното дъно, но е достатъчно близо.”

Прочети Още: Тредйър предвижда печалби при Биткойн, Етериум и още един алткойн

Коуен заключава, като казва, че може да бъде забележително, ако наблюдателите на пазара видят богати играчи на Биткойн, които правят големи покупки в бъдеще.

“Мисля, че е интересно да ги следим, защото ако един ден пазарът изглежда сравнително безпроблемен или ако видите някакъв вид разпродажба и след това видите, че тези портфейли идват с още една огромна покупка, може би това е нещо, което трябва да имате предвид.

Мисля, че това е едно от онези неща, които си струва да следвате. Интересно е да проследиш китовете, да видиш какво правят китовете.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене