НАЧАЛО Биткойн

Ето какво разкрива анализ на движенията на Биткойн (BTC) китовете

април 12, 2022 12:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво разкрива анализ на движенията на Биткойн (BTC) китовете

Фирмата за блокчейн анализ Santiment казва, че Биткойн китовете са превъзхождани от други крипто инвеститори по отношение на обем с историческа разлика.

Разузнавателната фирма казва, че транзакциите с Биткойн за над $100,000 сега са на нива, невиждани от близо десетилетие.

“Ново [Santiment] проучване показва, че транзакциите на  Биткойн китове (всяка транзакция, надвишаваща $100,000), са с най-ниския дял от общия обем на BTC от август 2012 г. Нарастването на инвеститорите на дребно и популярността на криптовалутите изиграха основна роля.”

Констатациите на Santiment съвпадат с анализи от други блокчейн следователи, включително популярния анализатор на веригата Уили Ву. 

Той по-рано посочи стабилен спад в участието на Биткойн китовете, тъй като BTC постепенно се разпределя между нови, по-малки участници.

“Мегабогатите [изчезват] от блокчейна на Биткойн. Това е като история за огромно разпределение на монети до равномерно разпределение, което е точно това, което искате в монетарна мрежа. Момчетата в средата все още са в средата. Но има обща продажба от 2017 г. надолу, което е много здравословно. Малките момчета идват.”

Прочети Още: Робърт Кийосаки предупреждава за предстоящ икономически катаклизъм

Въпреки дългосрочния спад в присъствието на най-големите притежатели на Биткойн, Santiment казва, че все още се появяват силни внезапни вълни от активност на китове, тъй като BTC преживява скокове във волатилността.

“Тъй като цената на Биткойн все още е потисната след спад от 7.4% тази седмица, през април наблюдаваме най-големия скок в транзакциите на китове досега. 

Между 16:00 и 17:00 UTC [8-ми април] имаше 1,146 BTC движения на стойност $100,000 или повече и оттогава цените се повишиха.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн миньорите продадоха масивни количества BTC

Изглежда Биткойн миньорите са разпродали значително количество монети.

август 19, 2022 20:24 1 мин. четене

Биткойн до $20,000 – Етериум до $1,000, според бивш анализатор на Ark Invest

Отварянето на крипто пазара в червената зона днес може да е изненада за някои, но много анализатори и ентусиасти са предвидили и очаквали подобно развитие.

август 19, 2022 16:33 1 мин. четене

$70 милиарда напуснаха пазара – Биткойн пада под $22,000

Пазарът на криптовалути регистрира отлив на капитал, който намали печалбите, реализирани през последните седмици.

август 19, 2022 13:32 1 мин. четене

Биткойн в момента е „евтин“, твърди експерт от Fidelity

Ръководител на гиганта в сферата на финансовите услуги Fidelity Investments смята, че в момента Биткойн е изгодна сделка.

август 19, 2022 11:34 1 мин. четене