НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето какво разграничава Биткойн и Етериум от останалите криптовалути

ЮЛИ. 7, 2021 12:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето какво разграничава Биткойн и Етериум от останалите криптовалути

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs и настоящ изпълнителен директор на Real Vision Group - Раул Пал казва, че Биткойн и Етериум се различават от останалите крипто пазари поради две основни характеристики.

Пал сподели на своите 574,100 последователи, че наблюдава както Биткойн, така и Етериум.


Той вярва, че тези два криптоактива ще продължат да стават по-ценни с течение на времето.


Как да разпределите към крипто:

Проектът има ли доказуеми мрежови ефекти? Или може ли да има бъдещи мрежови ефекти? Първото предполага по-голямо разпределение на рисковия бюджет, а второто - по-малко.

BTC и особено ETH имат всичко. Другите - все още са несигурни.

ETH нараства експоненциално.


Мрежовият ефект е феномен, при който актив или услуга стават по-ценни, тъй като повече хора ги използват. По-рано Пал заяви, че криптопространството се управлява почти изцяло от мрежови ефекти, което кара индустрията да се развива с изключителна скорост.


Изумително нещо е мрежовият ефект. И ние въвеждаме институциите, а те се разпространяват в Етериум, а всички останали изграждат продукти. Той [се движи] със светкавична скорост и не мисля, че пространството може да навакса промяната на сценария, която се случва толкова бързо.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ'Китовете и силните ръце изкупуват Биткойн' твърди анализатор

Пал също така подчертава показателите, които използва за количествено определяне на мрежовия ефект на криптоактив.


Активни портфейли плюс брой приложения, изградени върху него с тяхното приемане също. ETH има сериозна преднина - BNB и Solana също показват потенциал за мащаб.


Макроанализаотрът остава с бичи настроения за крипто пазарите като цяло и вярва, че зараждащата се индустрия ще предизвика един от най-големите трансфери на богатство в историята.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх? - JPMorgan

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света