НАЧАЛО Биткойн

Ето какво може да привлече още хора към Биткойн

май 4, 2022 11:27 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво може да привлече още хора към Биткойн

Крипто инфлуенсърът Антъни Помплиано разкрива характеристика на Биткойн, която смята, че ще доведе до следващата вълна от неговото приемане.

В нов епизод на ‘Best Business Show’, Помплиано казва на своите 379,000 абонати в YouTube, че прозрачността на данните във веригата на Биткойн ще привлече повече инвеститори и търговци на BTC.

“Блокчейн [данните] не са някакъв магически индикатор. Не ни показват бъдещето. Но това, което правят, е, че отварят по прозрачен начин точно това, което вече се случва във веригата.

Тези данни са налични на пазара на Биткойн. Това е като да получавате отчет за приходите всеки ден в мрежата на Биткойн.


Инвеститорите на Уолстрийт ще отворят очите си и ще започнат да осъзнават, че показателите във веригата са изключително важни. И когато започнат да осъзнават, че имат повече информация и повече прозрачност в тази индустрия, ще видите, че все повече инвеститори, все повече и повече търговци започват да идват на пазара.”

Помплиано също казва, че блокчейн данните разкриват, че повече от половината от предлагането на BTC не се е преместило за 12 месеца, което предполага, че инвеститорите са готови да държат кралската криптовалута за дълго време.

“Любимият ми показател обаче е, че 64.5% от Биткойн не са се движили от една година. Този пазар е неликвиден и ще е необходим катализатор на търсенето, за да повиши цената. Откъде идва това, аз не знам, както и повечето хора, но когато се появи, както сме виждали много пъти преди, Биткойн се движи бързо…”

Популярният анализатор на веригата Уили Ву също следи отблизо спадащото предлагане на BTC, достъпно на крипто борсите. Според него, BTC се подготвя за шок в предлагането, подобно на случилото се през четвъртото тримесечие на 2020 г.

“Цената на Биткойн е странична, защото Wall St продава фючърсни договори в сделка с макро риск. Междувременно институционалните пари грабват BTC на добри цени и се преместват в студено съхранение.

В такива моменти си спомням шока на предлагането от Q4 2020 г.”

Image

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини