НАЧАЛО Алткойни

Ето какво може да предстои за цената на Cardano (ADA)

март 27, 2022 4:10 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво може да предстои за цената на Cardano (ADA)

Анализаторът и трейдър Джейсън Пицино разглежда ценовото действие на Cardano (ADA), след като активът нарасна с над 30% за седмица.

В нова актуализация в YouTube, той каза, че Cardano може да бъде в разгара на възход, след като е преминал през един от най-дългите мечи периоди в своята история.

“По принцип [Cardano] падаше почти непрестанно в продължение на един, два, три, четири, пет месеца… Петте месеца надолу са един от най-дългите, ако не и най-дългият период, през който ADA непрестанно е падала в цялата си история…

Положителното, което виждам от това, е, че вероятно е време за известен възход. Пазарите откриха някакво дъно около средата на $0.70. [Активът] намери своя път обратно към предишното ниво на подкрепа от $1 и изглежда вероятно се опитваме да опитаме следващия си опит за облекчение.”

Крипто анализаторът добавя, че непосредственото ниво на съпротива за Cardano е около $1.20.

Прочети Още: Този гейминг алткойн бележи значителни печалби

Cardano се търгува на $1.15 към момента на писане.

Пицино също така каза, че следи ADA да се отдръпне и да установи възходяща нагласа на по-високо дъно, преди Cardano потенциално да обърне своя низходящ тренд.

“Най-добрият сценарий за ADA в този момент е, ако постигнем този низходящ тренд, го пречупваме и след това започваме да забавяме кървенето, мисля, че това може да даде възможност на ADA да не вижда по-ниска цена от $0.75…

Не е нужно да бързам да скачам в нещо, особено когато започне да се движи. Мисля, че вероятно ще се върнем и ще тестваме някаква цена в този регион $0.80, може би до $1.”

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Cardano е оценена „твърде агресивно“, твърдят от Messari

Според неотдавнашен доклад, публикуван от Messari, цената на Cardano (ADA) е „по-агресивна“ в сравнение с показателите за приемане на блокчейна. 

август 9, 2022 12:25 1 мин. четене

Какво правят големите инвеститори в момента?

CoinShares сподели доклад за седмичните притоци и отливи в продуктите им.

август 9, 2022 9:39 1 мин. четене

Chainlink подкрепя ‘сливането’, но не и хард форка на Етериум

Мрежата на Етериум (ETH) е готова да премине от доказателство за работа (PoW) към доказателство за залог (PoS) чрез „сливането“.

август 8, 2022 16:06 1 мин. четене