Home

Ето какво може да попречи одобрението на Solana ETF според VanEck

04.07.2024 9:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво може да попречи одобрението на Solana ETF според VanEck

След частичното одобрение на спот Етериум ETF бяха подадени първите документи за Solana (SOL) ETF като VanEck беше първата компания в надпреварата.

Въпреки продължаващата несигурност около Solana ETF, Матю Сигел, ръководител на отдела за проучвания на дигитални активи във VanEck, посочи, че съдбата на тяхното заявление до голяма степен зависи от решението на председателя на SEC.

Сигел подчерта, че одобрението на Solana ETF може да бъде повлияно от назначаването на нов председател на SEC след изборите в САЩ през ноември.

Той също така спомена, че освен ролята на председателя на SEC, липсата на регулиран фючърсен пазар за Solana може да бъде значителна пречка за получаване на одобрение.

Въпреки това Сигел изрази оптимизъм относно способността на VanEck да получи одобрение, дори и без съответния фючърсен ETF.

Накрая той предположи, че независимо от изхода на предизборната кампания на администрацията на Байдън, остава възможността Solana ETF да бъде одобрен.

Ръководителят подчерта, че одобрението на SOL ETF ще зависи от това дали ще бъде назначен нов председател на SEC или дали ще настъпят промени в позицията на настоящата администрация на SEC по отношение на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как Доналд Тръмп планира да увеличи производството на петрол в САЩ

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп обеща да увеличи местния добив на петрол в страната и да отмени регулациите, за да постигне целите си.

18.07.2024 21:30 1мин. четене

ЕЦБ демонстрира предпазливост след намаляването на лихвите, а еврото се засилва

Търговците подкрепиха еврото в четвъртък на фона на сигналите от страна на Европейската централна банка (ЕЦБ) за предпазливи планове след намаляването на лихвените проценти, което отслаби предишните опасения във връзка с политическите сътресения във Франция.

18.07.2024 21:10 2мин. четене

БРИКС: Ето кога съюзът може да покани нови държави да се присъединят

Тъй като БРИКС се подготвя за предстоящата си среща през октомври, има много спекулации дали блокът ще приеме нови страни членки.

18.07.2024 18:30 1мин. четене

Кандидат за Сената в САЩ продаде меме акции за над $5 милиона

Политиците в САЩ често търгуват с акции под ръководството на инвестиционни консултанти, които избират инвестиции от реномирани компании със силни основи и висок потенциал за растеж.

18.07.2024 18:11 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.