НАЧАЛО Биткойн

Ето и най-добрият сценарий за халвинга на Биткойн

17.04.2020 19:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето и най-добрият сценарий за халвинга на Биткойн

Skew, лондонска фирма, която е специализирана в анализиране на данни за крипто деривати, очерта 100 сценария за ценовото действие на Биткойн през май, след халвинг събитието.

Въз основа на предполагаемата волатилност на криптовалутата, търговците на опции не предвиждат диви колебания в цените в навечерието на събитието и има само пет процента вероятност BTC да се търгува над $9,000 следващия месец.

Без Биткойн рали след халвинга

Най-бичият сценарий за BTC ще бъде да се приближи до $10,000 в средата на май, преди да скочи до $12,000 до края на месеца.

В същото време има пет симулирани случая, при които BTC падна обратно под $5,000.

Говорейки за дългосрочни прогнози, търговците не очакват, че този път ще има бичи пазар след намаляването на блок наградата на Биткойн. Както бе съобщено, най-голямата криптовалута вероятно ще се търгува под $10,000 през декември.

Холандската търговска платформа Deribit продължава да бъде номер едно в сферата на Биткойн опциите, като OKEx се намира на далечно второ място. Междувременно, обемите на регулирани места за търговия (CME, Ledger X, Bakkt) са просто една ‘капка в океана’.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

По-добра инвестиция ли са акциите на MicroStrategy от Биткойн?

Листнатата на Nasdaq софтуерна компания MicroStrategy (MSTR) се представи значително по-добре от Биткойн (BTC) през изминалата година.

22.05.2024 15:00 1 мин. четене

Биткойн ще продължи да се търгува близо до предишния си връх за сметка на алткойните

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен прогнозира, че Биткойн (BTC) ще продължи да се търгува близо до рекордните си стойности, което до голяма степен се дължи на преместването на средства от алткойни към BTC.

22.05.2024 13:30 1 мин. четене

Публичните компании за копаене на Биткойн са получили огромно финансиране преди халвинга

В очакване на неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн през април, публичните фирми за копаене на BTC засилиха своите финансови резерви.

22.05.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.