НАЧАЛО Биткойн

Ето и най-добрият сценарий за халвинга на Биткойн

април 17, 2020 19:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето и най-добрият сценарий за халвинга на Биткойн

Skew, лондонска фирма, която е специализирана в анализиране на данни за крипто деривати, очерта 100 сценария за ценовото действие на Биткойн през май, след халвинг събитието.

Въз основа на предполагаемата волатилност на криптовалутата, търговците на опции не предвиждат диви колебания в цените в навечерието на събитието и има само пет процента вероятност BTC да се търгува над $9,000 следващия месец.

Без Биткойн рали след халвинга

Най-бичият сценарий за BTC ще бъде да се приближи до $10,000 в средата на май, преди да скочи до $12,000 до края на месеца.

В същото време има пет симулирани случая, при които BTC падна обратно под $5,000.

Говорейки за дългосрочни прогнози, търговците не очакват, че този път ще има бичи пазар след намаляването на блок наградата на Биткойн. Както бе съобщено, най-голямата криптовалута вероятно ще се търгува под $10,000 през декември.

Холандската търговска платформа Deribit продължава да бъде номер едно в сферата на Биткойн опциите, като OKEx се намира на далечно второ място. Междувременно, обемите на регулирани места за търговия (CME, Ledger X, Bakkt) са просто една ‘капка в океана’.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Русия засилва натиска си в копаенето на криптовалути

Докато инвеститорите скърбят за загубата от инвестираните от тях средства, миньорите на Биткойн (BTC) се борят да оцелеят. В резултат на това цената на BTC продължи да пада дори при нарастващите разходи за електроенергия, използвана за добив на актива. Въпреки това много миньори от Русия имат желание да придобият съоръжения за добив.

декември 4, 2022 22:05 1 мин. четене

Очакванията за цената на Биткойн (BTC) са все по-ниски

Неотдавнашно проучване показва, че общественото възприятие за бъдещата стойност на Биткойн е по-песимистично след срива на FTX.

декември 4, 2022 21:11 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

„Купувайте Биткойн“, препоръчва изследовател от Харвард на централните банки

Изследовател по икономика от Харвард публикува нов работен документ, в който препоръчва на централните банки по света да започнат да купуват Биткойн.

декември 4, 2022 10:05 1 мин. четене