НАЧАЛО Биткойн

Ето и една алтернативна прогноза за цената на Биткойн след халвинга

април 26, 2020 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето и една алтернативна прогноза за цената на Биткойн след халвинга

Известният трейдър Ерик Чоу (@ChoeTrades) обясни защо бичи и мечи радикали трябва да намалят очакванията си пред предстоящия трети халвинг на Биткойн (BTC).

Мислиш – Цената се променя

Ерик Чоу се подигра с опитите да се прогнозира движението на цените на Биткойн (BTC), които се основават на положителни и отрицателни пазарни настроения. Например, общата надежда за продажба в момент на нови максимуми след халвинга може да струва скъпо на биковете:

За разлика от това, мечите настроения може да увеличат шансовете флагманската криптовалута да направи ново рали. Като цяло, Чоу избягва да коментира тази тема. Въпреки това, една от последните му прогнози може да изплаши биковете, тъй като препоръчва на своите последователи да се подготвят за това Биткойн (BTC) да достигне трицифрени суми:

$900 – бъдете подготвени.

Според подробни прогнози, споделени от Чоу, Биткойн (BTC) може да влезе в зоната на под $3000 до края на май, ако мечия сценарий се изпълни.

Точка за обръщане

Третият халвинг на Биткойн (BTC), който трябва да се случи на 13-ти май 2020 г., се третира от общността като основа за дългосрочен бичи пазар. Според „stock-to-flow“ модела от трейдъра и анализатор PlanB, цената на най-голямата криптовалута може да скочи до края на 2020 г.

Умерените бичи прогнози (от Майкъл ван де Поуп, Чарлз Едуардс) приемат, че новите най-високи стойности за всички времена (ATH) на Биткойн (BTC) ще последват през 2022 или 2023-та година.

За разлика от тях, критиците на Биткойн, например известният защитник на златото, Питър Шиф, са сигурни, че халвинга на Биткойн няма да бъде нищо особено и няма да има пряко влияние върху цената на актива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Русия засилва натиска си в копаенето на криптовалути

Докато инвеститорите скърбят за загубата от инвестираните от тях средства, миньорите на Биткойн (BTC) се борят да оцелеят. В резултат на това цената на BTC продължи да пада дори при нарастващите разходи за електроенергия, използвана за добив на актива. Въпреки това много миньори от Русия имат желание да придобият съоръжения за добив.

декември 4, 2022 22:05 1 мин. четене

Очакванията за цената на Биткойн (BTC) са все по-ниски

Неотдавнашно проучване показва, че общественото възприятие за бъдещата стойност на Биткойн е по-песимистично след срива на FTX.

декември 4, 2022 21:11 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

„Купувайте Биткойн“, препоръчва изследовател от Харвард на централните банки

Изследовател по икономика от Харвард публикува нов работен документ, в който препоръчва на централните банки по света да започнат да купуват Биткойн.

декември 4, 2022 10:05 1 мин. четене