НАЧАЛО Биткойн

Ето и една алтернативна прогноза за цената на Биткойн след халвинга

26.04.2020 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето и една алтернативна прогноза за цената на Биткойн след халвинга

Известният трейдър Ерик Чоу (@ChoeTrades) обясни защо бичи и мечи радикали трябва да намалят очакванията си пред предстоящия трети халвинг на Биткойн (BTC).

Мислиш – Цената се променя

Ерик Чоу се подигра с опитите да се прогнозира движението на цените на Биткойн (BTC), които се основават на положителни и отрицателни пазарни настроения. Например, общата надежда за продажба в момент на нови максимуми след халвинга може да струва скъпо на биковете:

За разлика от това, мечите настроения може да увеличат шансовете флагманската криптовалута да направи ново рали. Като цяло, Чоу избягва да коментира тази тема. Въпреки това, една от последните му прогнози може да изплаши биковете, тъй като препоръчва на своите последователи да се подготвят за това Биткойн (BTC) да достигне трицифрени суми:

$900 – бъдете подготвени.

Според подробни прогнози, споделени от Чоу, Биткойн (BTC) може да влезе в зоната на под $3000 до края на май, ако мечия сценарий се изпълни.

Точка за обръщане

Третият халвинг на Биткойн (BTC), който трябва да се случи на 13-ти май 2020 г., се третира от общността като основа за дългосрочен бичи пазар. Според “stock-to-flow” модела от трейдъра и анализатор PlanB, цената на най-голямата криптовалута може да скочи до края на 2020 г.

Умерените бичи прогнози (от Майкъл ван де Поуп, Чарлз Едуардс) приемат, че новите най-високи стойности за всички времена (ATH) на Биткойн (BTC) ще последват през 2022 или 2023-та година.

За разлика от тях, критиците на Биткойн, например известният защитник на златото, Питър Шиф, са сигурни, че халвинга на Биткойн няма да бъде нищо особено и няма да има пряко влияние върху цената на актива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

По-добра инвестиция ли са акциите на MicroStrategy от Биткойн?

Листнатата на Nasdaq софтуерна компания MicroStrategy (MSTR) се представи значително по-добре от Биткойн (BTC) през изминалата година.

22.05.2024 15:00 1 мин. четене

Биткойн ще продължи да се търгува близо до предишния си връх за сметка на алткойните

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен прогнозира, че Биткойн (BTC) ще продължи да се търгува близо до рекордните си стойности, което до голяма степен се дължи на преместването на средства от алткойни към BTC.

22.05.2024 13:30 1 мин. четене

Публичните компании за копаене на Биткойн са получили огромно финансиране преди халвинга

В очакване на неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн през април, публичните фирми за копаене на BTC засилиха своите финансови резерви.

22.05.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.