НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето докъде ще скочи Биткойн до декември, според този анализатор

ОКТ. 25, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето докъде ще скочи Биткойн до декември, според този анализатор

Kрипто анализатор прогнозира значително рали за Биткойн (BTC), което може да изтласка стойността на най-голямата криптовалута с около 30% над сегашната ѝ стойност.

Анализаторът, известен като ‘Altcoin Sherpa’, посочи на своите последователи ключовите нива, които трябва да наблюдават, докато Биткойн се отдръпваше от най-високата си стойност за всички времена от около $67,270.


“Мисля, че трябва да има някаква прилична подкрепа в тази област. Тази зона от $60,000, зона от $59,000 беше S/R флип (съпротивление на подкрепа), както можете да видите навсякъде (от март до май 2021 г.). Съпротивление, съпротивление, съпротивление. 

Сега може да се обърне на подкрепа. Ако тази област се пробие, очаквам все още да има доста голяма подкрепа около $54,000 до $57,000 или $58,000... 


Ако погледнете и графиките на по-ниски времеви рамки, 200 EMA (експоненциална пълзяща средна) на четиричасовата [графика] е точно около тази зона от $55,000. Така че отново тази област трябва да бъде доста силна подкрепа.”


Altcoin Sherpa казва, че очаква Биткойн да постави по-високо дъно, преди водещата криптовалута да може да започне следващия си възходящ етап.


“Все още вярвам, че Биткойн ще достигне нови най-високи нива за всички времена. Убеден съм, че това ще пробие рекордните стойности... Очаквам $80,000 или нещо подобно или дори по-високо през следващите няколко седмици. 

[Аз] все още се чувствам наистина уверен в BTC/USD. Накратко, бих дал някои [порчъки] за $54,000 и просто очаквам да се формира някакво по-високо дъно и след това да пробие нагоре.”


Според графиката на крипто анализатора, Биткойн може да отбележи нов рекорд за всички времена през ноември, преди да се покачи до $80,000 или повече до началото на декември.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света