НАЧАЛО Прессъобщения

Ethereum се стабилизира на $3,000, Solana поскъпва с 20%, а Furrever Token достигна $1.1 милиона в предварителната продажба08.05.2024 23:40 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ethereum се стабилизира на $3,000, Solana поскъпва с 20%, а Furrever Token достигна $1.1 милиона в предварителната продажбаВ бурния свят на криптовалутите Ethereum (ETH) е изправен пред регулаторни насрещни ветрове, но въпреки това поддържа стабилна търговска цена около $3,000, въпреки предизвикателствата от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ, които потенциално могат да повлияят одобрението му за ETF.

За разлика от тях, Solana (SOL) демонстрира стабилно увеличение от 22% на седмична база, като значителното увеличение на открития интерес предполага силно пазарно доверие.

Междувременно Furrever Token (FURR) продължава да се отличава в усилията си за набиране на средства, надхвърляйки $1.1 милиона в последната си фаза на предварителна продажба, което сигнализира за силна подкрепа от страна на инвеститорите и вярата в пазарният ѝ потенциал.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тези разнообразни развития отразяват динамичния характер на пазара на криптовалути, като всеки токен се ориентира в своите уникални предизвикателства и възможности.

Ethereum се стабилизира на ниво от $3,000 на фона на регулаторната несигурност и контрола от страна на SEC

Ethereum (ETH), втората по големина криптовалута по пазарна стойност, се движи в труден пейзаж, белязан от регулаторни пречки и застой в движението на цените. Понастоящем цената на Ethereum се колебае около $3,000, показвайки леко повишение от 4% в рамките на последните 7 дни, докато Bitcoin (BTC) отбеляза по-голямо повишение от 8% за същия период, търгувайки се за $62,700 към 8 май.

Тази година беше особено трудна за Ethereum, тъй като платформата е изправена пред засилен контрол от страна на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC). Неотдавнашните действия на регулаторния орган, включително забавянето на присъдата за спот Ethereum фондовете, търгувани на борсата (ETF), предложени от Invesco и Galaxy Digital, сигнализират за потенциално по-строга регулаторна рамка за продуктите, базирани на Ethereum. Тези събития допринесоха за борбата при цената на ETH, като криптовалутата не успя да поддържа някога считаното за нормлано ниво при $4,000, а сега се бори да се задържи над $3,000.

Позицията на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) стана по-настойчива след преминаването на Ethereum от PoW консенсусния механизъм към PoS, което предполага, че PoS превръща Ethereum в ценна книга съгласно теста на Хауи. Тази класификация предполага по-строги регулации в сравнение с PoW активи като Bitcoin, Litecoin и Dogecoin.

Освен това неотдавнашното известие на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) до Robinhood относно потенциални нарушения в операциите на компанията с криптовалути подчертава регулаторния натиск, пред който е изправен секторът. Тъй като на 23 май се очаква критично решение относно одобрението или отхвърлянето на ETF за Ethereum, перспективите остават несигурни.

Може да се наложи общността да изчака поне до ноември 2024 г. за каквото и да е положително развитие по отношение на заявленията за ETH ETF, като се има предвид настоящият регулаторен климат.

Solana спечели 22% през последния месец с ръст на открития интерес от $260 милиона: Предстои ли повторен тест на нивото при $200?

Solana (SOL) поскъпна с 31% през първите шест дни на май 2024 г., като достигна максимум от $158.27, преди да се установи на $146 към момента на писане на статията. Въпреки незначителния спад от 5% през последните 24 часа, доверието на инвеститорите остава силно, като от началото на месеца откритият интерес се е увеличил значително с $260 милиона и 21% ръст за последните 30 дни. Този ръст на открития интерес по време на ясно изразен възходящ ценови тренд показва, че спекулативните търговци очакват по-нататъшни печалби и си осигуряват нови позиции, за да максимизират потенциалните си печалби.

Понастоящем Solana е изправена пред значителна граница на разпродажбите на нивото при $158.27. Успешен пробив над тази съпротива би могъл да тласне монетата към повторен тест на цената от $200, засилвайки възходящата ѝ траектория. Въпреки това, ако мечите сили предизвикат нова корекция, биковете могат да намерят подкрепа на ниво $143, близо до 20-дневната проста пълзяща средна (SMA).

Освен това положителната корелация на Solana с меме монети като Dogwifhat (WIF), Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) засили печалбите ѝ, тъй като тези монети напоследък доминират в графиките на печелившите. Ако ралито на меме монетите продължи, историческите данни показват, че то може допълнително да подхрани бичите перспективи на Solana през май 2024 г.Furrever Token надхвърли $1.1 милиона в предварителна продажба

Furrever Token (FURR) бързо се утвърждава като значителна инвестиция в сектора на криптовалутите, след като постигна забележителен успех в предварителните си продажби. Понастоящем в осмата си фаза FURR е набрала над $1.1 милиона, което отразява широкото приемане и силната подкрепа на крипто общността.

С конкурентна цена от $0.000648 за токена, Furrever Token предлага потенциал за до 15Х възвръщаемост, което го позиционира като примамлива инвестиция за тези, които искат да се възползват от перспективите му за растеж.

Furrever Token наскоро представи предизвикателството “Frenzy Bonanza Challenge“, което предлага на участниците възможността да спечелят FURR токени на стойност $10,000! Остават само 24 часа за участие. Предизвикателството се провежда на платформата Gleam, където изпълнението на повече задачи увеличава шансовете ви за печалба. Не пропускайте възможността да се присъедините към общността на Furrever Coin и потенциално да си осигурите значителни награди.

С поглед към бъдещето, стратегическата пътна карта на Furrever Token включва серия от инициативи за развитие, предназначени да установят водеща позиция на пазара на мемо монети. Екипът се ангажира с въвеждането на иновативни функции, установяването на стратегически партньорства и изпълнението на целенасочени маркетингови усилия за увеличаване на приемането на токена и засилване на присъствието му на пазара.

В заключение, Furrever Token се отличава със силни основи, ангажирана общност и обещаваща траектория на растеж, което го прави убедителен избор за инвеститорите. С напредъка си към стратегическите си цели FURR е в добра позиция да осигури значителна възвръщаемост на ранните инвеститори, които разпознават и се ангажират с нейния потенциал, утвърждавайки статута ѝ на значим играч в постоянно развиващия се криптовалутен пейзаж.

За допълнителна информация или каквото и да е съдействие във връзка с Furrever Token се обръщайте само чрез официалния канал на [email protected], за да избегнете потенциални измами.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега: Официалният уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към Bonanza състезанието на Furrever Token $10,000

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.