НАЧАЛО Прессъобщения

Етериум ще надмине Биткойн, според индикаторите на Avorak

юни 25, 2023 20:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум ще надмине Биткойн, според индикаторите на Avorak

Биткойн е най-голямата криптовалута по пазарна капитализация. През годините тя се утвърди като мощна и водеща в областта на дигиталните активи. Друг такъв актив, който набира скорост чрез приемането му от инвеститорите, е Етериум

Чрез Avorak AI пазарните експерти прогнозират пазарните тенденции и модели, които ще позволят на Етериум да изпревари Биткойн като водещ дигитален актив на крипто пазара. Ето как експертите използват Avorak AI, за да вземат тези информирани пазарни решения.

Какво представлява Avorak AI?

Avorak AI е мощен и иновативен инструмент, който интегрира пълните функционалности на AI и блокчейн технологията. Това осигурява уникален инструмент, способен да предоставя ценни прогнози и прозрения в динамичния крипто пазар, включително движението на цените на Биткойн и Етериум.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Avorak AI използва усъвършенствани AI алгоритми и машинно обучение, за да прави разбор на големи обеми пазарни данни. Този процес помага да се анализират моделите и тенденциите, които оказват влияние върху представянето на Биткойн и Етериум.

Усъвършенстваните алгоритми разкриват ценови прогнози и индикатори, подкрепени от експертен анализ на пазарните тенденции и модели. Ето защо той дава на потребителите по-задълбочено разбиране на текущите пазарни тенденции, преди да вземат информирани пазарни решения.

Освен това Avorak AI разполага с уникален и отличителен бот за търговия, който събира исторически и текущи данни за оптимизиране за точни и ефективни пазарни резултати. Освен това ботът за търговия изпълнява цялостни сделки от името на своите потребители. Чрез исторически събития и обучение ботът разбира пазарните движения чрез стратегиите на потребителите, за да осъществява безпроблемна търговия.

Освен бот за търговия, Avorak разполага с много помощни програми за своите потребители. Потребителите могат да получат достъп до широка гама от продукти, включително мощен чатбот и генератори за преобразуване на текст в изображения, захранвани чрез родният токен на платформата – AVRK.

AVRK токенът е достъпен чрез неговото първоначално предлагане на монети (ICO), което в момента е в осмата си фаза. Потребителите имат многобройни ползи от ICO, като например бонус токени и неограничен достъп до бета продукти. Много експертни анализи сочат потенциален скок в цените на AVRK.

Ще се повиши ли цената на Етериум?

Неотдавнашната популярност зад Етериум показва високо ниво на интерес от страна на инвеститорите. Avorak AI прогнозира, че цените ще продължат да се покачват. Освен това неотдавнашните подобрения, въведени от Етериум, създадоха рязък скок на цените на родния токен на мрежата.

Освен ETH продължава да расте значително със създаването на стойност, за да се утвърди като лидер на пазара. Също така, екосистемата на Етериум се диверсифицира при въвеждането на NFT, DeFi платформи и блокчейн игри, наред с много други.

Това е основно предимство пред Биткойн, който непрекъснато се представя като метод за плащане.

Заключение

Чрез инвестиране в Avorak AI, получавате средство за получаване на пазарни тенденции и модели, което се за помощ, когато ви се налага да вземете информирани решения за търговия. Нещо повече, Avorak AI е многостранен в революционизирането на AI света, търговията и генерирането на съдържание. Според мнозина инвеститорите в Етериум могат да се възползват от пазарните показатели на Avorak и да увеличат възвръщаемостта си.

За повече информация относно Avorak AI и нейното ICO:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.