НАЧАЛО Прессъобщения

Етериум се представя по-добре от Биткойн през втората половина на 2023 – какви са очакванията за Pomerdoge?

септември 5, 2023 18:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум се представя по-добре от Биткойн през втората половина на 2023 – какви са очакванията за Pomerdoge?

След като през първата половина на годината беше изпреварен от Биткойн (BTC), сега Етериум (ETH) изпревари BTC през втората половина на 2023 г. 

Тъй като представянето на Етериум се подобрява, настроенията на инвеститорите около водещия алткойн се подобряват заедно с това. Все още в бичата част на пазара, Pomerdoge (POMD), се откроява с отлични резултати и се очаква да оглави класацията на най-добре представящите се криптовалути през 2023 г.

Натиснете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Етериум (ETH) се представя по-добре от Биткойн през втората половина на 2023 г. 

През първата половина на годината цената на Етериум (ETH) се повиши с 58%, но беше изпреварена от тази на Биткойн с 83%. След като изоставаше от Биткойн през първите шест месеца на годината, през втората половина на 2023 г. резултатите от растежа на ETH вече го надминаха.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


През последните два месеца Bitcoin Dominance (BTC.D) постоянно спада, тъй като вниманието на крипто инвеститорите се насочи към алткойн сектора, особено към ETH. BTC.D се понижи от 52% на 49.3%.

Освен това представянето на ETH отчита на -13% в сравнение с -16% при Биткойн. техническият анализ също подкрепя тезата, че цената на Етериум може да се повиши. Това се подкрепя от индекса на относителната сила (RSI) на ETH, който спада под 30.

След голяма пазарна корекция, ако RSI се изкачи отдолу над линията 30, това е индикация за засилен бичи импулс. Към момента на писане на статията цената на Етериум се колебае около нивоот при $1,640, като през следващите дни ще се стреми да си възвърне нивото на съпротива от $1,800. 

Pomerdoge (POMD) ще оглави класацията на най-добре представящите се криптовалути през 2023 г.

На фона на спада на крипто пазара, цената на Pomerdoge (POMD) се повиши и достигна нов връх от $0.01. 

В резултат на последователното бичо представяне на Pomerdoge през последните няколко месеца, крипто експертите прогнозираха, че монетата може да се превърне в най-добре представящата се криптовалута за годината.

Pomerdoge привлича вниманието на крипто инвеститорите и геймърите благодарение на иновативната си платформа за игри. Pomerdoge изгражда вълнуваща “Play-to-Earn” (P2E) екосистема, в която потребителите могат да печелят награди, докато изпълняват мисии с персонализирани аватари, вдъхновени от меме.

Центърът на екосистемата – Pomergame – ще предлага вълнуващо игрално изживяване с невероятни награди. Това ще бъде частта от екосистемата, в която играчите ще могат да печелят стимули в зависимост от продължителността на техния игрови период. Наградите, които геймърите събират от Pomergame, могат да бъдат продавани на пазара на екосистемата, известен като Pomerplace. 

В Pomerplace ще има и арена, на която играчите ще могат да се борят помежду си за още повече награди. Екипът, който стои зад проекта, ще пусне и NFT колекция през следващите няколко седмици. Токенът на Pomerdoge, $POMD, служи като вътрешноигрова валута на платформата.

Натрупването на тези токени дава на потребителите достъп до награди и NFT, както и до покупки от пазара на Pomerdoge. Към момента на изготвяне на статията POMD се търгува на цена от $0.01, като прогнозата е да достигне $0.25 до края на годината. 

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 4:40 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.