НАЧАЛО Други

Етериум китовете държат вече 33% от общото предлагане

октомври 20, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум китовете държат вече 33% от общото предлагане

Santiment, платформа за блокчейн анализи, съобщи, че сред крипто китовете се наблюдават значителни натрупвания на Етериум (ETH).

Според констатациите на екипа на компанията, адресите, притежаващи минимум един милион ETH, сега представляват над 32% от общото предлагане, отбелязвайки най-високия процент от 2016 г. насам. Платформата също така отбеляза рязко нарастване на значителните транзакции с ETH.

В изявлението си Santiment подчерта:

Адресите на китовете на Етериум в милиардерското ниво (притежаващи поне един милион ETH) сега притежават 32.3% от наличното предлагане за първи път от 2016 г. насам. Освен това транзакциите, чиято стойност надхвърля $1 милион, отбелязаха втората си най-висока активност през последните пет седмици. Това бележи важен момент в историята.

Освен това в понеделник Santiment отбеляза рязък скок в активността на стабилните монети, вероятно повлиян от невярно твърдение, направено от новинарски сайт относно Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC), която уж одобри спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF):

Най-големите портфейли на Tether отбелязаха забележителни скокове на натрупване по време на неотдавнашната активност на крипто пазара. Десетте най-големи портфейла вече са придобили отново една четвърт от цялото предлагане на USDT, а обемът на транзакциите на водещата стабилна монета във веригата достигна двумесечен връх.

 

И накрая, Santiment съобщи за значителен спад в стойността на алткойните, използвани за бакшиши от потребителите на Reddit. Този спад настъпи след съобщението на платформата на социалната медия за прекратяване на тригодишната ѝ програма Community Points, базирана на блокчейн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Binance и сериозните им инвестиции в лобиране

През последните няколко години Binance значително увеличи инвестициите си в лобиране, като през 2023 г. разходите за Binance и Binance.US надхвърлиха $1 милион.

декември 2, 2023 18:00 1 мин. четене

САЩ иска икономически да осакати Русия – санкциите може да продължат дълги години

Очаква се през следващото десетилетие Съединените щати да поддържат санкциите срещу Москва, за да намалят значително енергийните приходи на Русия.

декември 2, 2023 15:00 2 мин. четене

Топ 3 акции, които може да скочат през 2024 г.

След заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) очакванията за лихвените проценти се промениха.

декември 2, 2023 11:00 2 мин. четене

JPMorgan може да напусне Китай ако САЩ наредят

Изпълнителният директор на JP Morgan, Джейми Даймън, обсъди позицията на компанията си по отношение на бизнеса ѝ в Китай.

декември 2, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.