НАЧАЛО Прессъобщения

Етериум кит подава извънборсова поръчка на стойност $140,000 за Bitcoin Spark

септември 5, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум кит подава извънборсова поръчка на стойност $140,000 за Bitcoin Spark

Етериум кит изпълни огромна извънборсова поръчка на стойност $140,000 за Bitcoin Spark. За да разберете това, трябва да разбирате извънборсовите сделки и концепцията за Етериум китове.

Същност на извънборсовите сделки

Извънборсовата търговия е купуване и продаване на активи директно между хора, а не чрез публична борса. Извънборсовите сделки не могат да се видят в публичните книги за поръчки. 

Извънборсовите сделки служат за много цели, като основната е да се разрешат мащабни сделки, без да се създават значителни промени в пазарните цени. Мащабната продажба или покупка на публична борса може значително да повлияе на цената на актива поради повишено търсене или предлагане.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Извънборсовите сделки помагат да се облекчи този проблем, като се осъществяват дискретно между купувача и продавача, далеч от очите на обществеността.

Неидентифицираните китове на Етериум

Етериум кит е юридическо или физическо лице с голямо количество Етериум – втората по големина криптовалута по пазарна стойност. Макар че няма установен критерий за класифициране като кит, обръщението често се отнася за хора, които притежават значителна част от общото предлагане на Етериум.

Етериум китовете са добре известни със способността си да влияят на пазара. Когато един кит направи ход, независимо дали купува или продава Етериум, той може да предизвика вълнение в цялата крипто екосистема.

Извънборсова поръчка за $140,000 за Bitcoin Spark

Етериум китовете допринесоха за значителна инвестиция от $140,000 за Bitcoin Spark.

Bitcoin Spark използва блокчейн технология, позната като Proof-of-Process (доказване на процеса, Pop). Нейният собствен токен, BTCS, ще се използва за транзакции, като потребителите ще бъдат възнаграждавани за добив и стейкинг. Подобно на Биткойн, общото предлагане на токени е 21 милиона.

Има ли много китове в Етериум?

Има много Етериум китове, но те са по-малко от по-малките притежатели на Етериум, тъй като не може да се категоризира по този начин, защото това излага пазара на риск.

Етериум китовете са предимно ранни инвеститори, институции и проекти, които притежават значително количество Етериум.

Заключение

Етериум китовете могат да накарат хората да погледнат към една иновативна структура или да ги накарат да се оттеглят; в този случай всички погледи са насочени към новия играч в блокчейн пространството: Bitcoin Spark

Извънборсова поръчка  $140,000 беше насочена към Bitcoin Spark от Етериум кит, което завладя криптообщността. Bitcoin Spark не е обикновена; нейните уникални характеристики я отличават от всяка алтернатива на Биткойн.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.