НАЧАЛО Прессъобщения

Ethereum и Floki продължават да растат: Raboo се готви да се присъедини към манията около меме монетите с обещанията за 100X?

27.05.2024 15:42 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ethereum и Floki продължават да растат: Raboo се готви да се присъедини към манията около меме монетите с обещанията за 100X?

Токени като Ethereum и Floki запазиха възходящата си инерция, осигурявайки значителна възвръщаемост на инвеститорите чрез характеристики като стабилна мрежова сигурност и реална функционалност.

Въпреки това Raboo ($RABT), нов токен в етап на предварителна продажба в екосистемата на меме монетите, бързо набра популярност сред инвеститорите, като покупките вече надхвърлят $1.5 милиона.

Появата на Raboo предизвика продължаваща мания на крипто пазара, като токенът вече е сочен като една от най-добрите криптовалути за наблюдение през 2024 г. Но на фона на доминацията на Ethereum и Floki, може ли Raboo да се превърне в най-добрия алткойн за покупка през 2024 г.? Нека разберем!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ethereum набира скорост на фона на одобрението на Комисията по ценните книжа и фондовете за търговия с ETH

Цената на Ethereum остана относително стабилна, след като Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) даде одобрение за стартиране на спот фондовете за търговия на борсата (ETF) с Ethereum в САЩ. Първоначално ETH отбеляза спад от 3.4% преди знаковото решение на SEC. Въпреки това алткойнът се възстанови, за да отбележи ръст от 22% на фона на възходящата инерция, вдъхновена от увереността на инвеститорите за по-голяма възвръщаемост.

Освен това големи финансови играчи в традиционната финансова екосистема като BlackRock и Fidelity финализираха плановете си да листват спот Ethereum ETF-и на съответните си борси в подготовка за търговия. Пътят към емитирането на ETF обаче все още не е завършен, тъй като компаниите все още очакват одобрението на SEC за своите S-1 заявления, което може да продължи седмици или дори месеци.

Междувременно крипто анализаторите очакват значителен потенциал за ETH спот ETF (ETH), който да подхрани рали с до 60%, като подчертават привлекателността на Ethereum като блокчейн, използващ консенсусния механизъм за доказване на залог (Proof-of-Stake, PoS) и широката му функционалност в DeFi продуктите.

Прогнозите са, че това развитие ще привлече засилен институционален интерес към Ethereum, като се има предвид ролята му за улесняване на участието в Web3 продукти, като например стейкинг, което потенциално ще разшири потребителската му база и пазарния му обхват.

Floki яхна вълната на инерцията с впечатляващ скок на цената и обема на търговията

През последните няколко седмици Floki преживя забележителен скок в цената и обема на търговия. През този месец монетата нарасна с 61%, докато пазарната ѝ капитализация остава относително стабилна на $2.6.4 милиарда, което я позиционира като 45-та най-ценена криптовалута от над 10,000 активни криптовалути в Coinmarketcap, платформа за крипто данни и проследяване на цените.

Освен това крипто анализаторите прогнозират потенциално рали от 180% до 200% за Floki, вдъхновено от разнообразната ѝ екосистема, създадена да привлича широк кръг от крипто ентусиасти с функции, които включват NFT игри с възможност за печалба, платформа за стейкинг и образователни инициативи като Университета на Floki.

Floki е изградена върху три основни ценности: общност, функционалност и благотворителност, които култивират силна и отдадена потребителска база. Предлагайки реални приложения в истинския живот и посвещавайки усилията си на благотворителни каузи, Floki успява да създаде социално въздействие в рамките на своята екосистема. В перспектива предстоящите седмици се очертават като критичен момент за Floki, тъй като тя се стреми да затвърди скорошните си постижения и да очертае бъдещия си курс.

Raboo се подготвя да се присъедини към манията около меме монетите със обещания за 100Х печалби

Експертите предвиждат изумителен 100Х скок за Raboo, иновативния AI токен, който в момента завладява крипто индустрията и е сочен като един от най-добрите крипто токени, в които насочите вниманието си. Тази прогноза бележи значителна промяна в меме криптовалутите, предизвиквайки пламенно очакване сред крипто ентусиастите за Raboo (RABT).

Със своята новаторска комбинация от усъвършенствани технологии и прецизна интеграция на изкуствен интелект, Raboo се очертава като лидер в нишата на меме монетите, свързвайки ентусиастите на проекта по целия свят, за да подхранва жизнена общност от съмишленици, като същевременно предоставя на инвеститорите безпрецедентна възможност да участват в криптовалута, движена от общността, в ранните етапи, която според прогнозите на анализаторите ще се увеличи 100Х тази година.

Тъй като анализаторите прогнозират забележителен ръст от 233% по време на предварителната продажба и потенциал за 100Х скок в деня на стартирането, Raboo се готви да обедини меме ентусиастите в световен мащаб, като насърчава динамична общност и предоставя вълнуващи възможности за монетизиране на съдържание в социалните медии чрез иновативната си Post-to-Earn платформа, и в крайна сметка да се превърне в един от най-добрите алткойни за покупка през 2024 г.

Заключение

Въпреки че Ethereum и Floki продължават да се покачват на фона на възходящия импулс, вдъхновен от доверието на инвеститорите, Raboo се очертава като убедителна инвестиционна възможност, готова да промени екосистемата на меметата с иновативни функции и потенциал да направи повече от 100Х при стартирането си.

С прогнозата на анализаторите за 233% ръст по време на предварителната продажба, на инвеститорите се предоставя интересна инвестиционна възможност и те имат шанса да се впуснат в проект, с който да станат част от динамична общност, оформяща бъдещето на дигиталните развлечения чрез технологията на изкуствения интелект.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

X (Twitter): https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.