НАЧАЛО Прессъобщения

Ethereum (ETH) с важна актуализация, стабилността на USD Coin (USDC) по време на пазарни колебания и Kelexo (KLXO) – новаторска еволюция в крипто кредитирането

13.03.2024 21:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ethereum (ETH) с важна актуализация, стабилността на USD Coin (USDC) по време на пазарни колебания и Kelexo (KLXO) – новаторска еволюция в крипто кредитирането

Ethereum (ETH) днес премина през един изключително важен етап в развитието на блокчейна. С официалното обявяване на актуализацията Dencun, мрежата ще може да предостави на потребителите по-голяма ефективност и сигурност.

Сега фокусът се насочва към токените от втори слой на Ethereum (ETH), които са на път да видят по-ниски разходи за транзакция и по-добра мащабируема среда.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази еволюция дава път на Kelexo (KLXO), нов проект за децентрализирано финансиране (DeFi), специализиран в заеми от типа peer-to-peer. Същевременно USD Coin (USDC) показва устойчивост на фона на нестабилността на пазара. Нека разгледаме тези три криптовалути Ethereum (ETH), Kelexo (KLXO) и USD Coin (USDC) и как те се представят по време на настоящия пазарен цикъл.

Ethereum (ETH) упешно премина актуализацията Dencun

Gnosis наскоро представи актуализацията Dencun, значителен скок към по-сигурна и ефективна екосистема на Ethereum (ETH). Включването на т.нар. “протоданкшардинг” разпали ентусиазма в общността на Ethereum (ETH) и сред ентусиастите на токени от втори слой. С цена на Ethereum (ETH) от над $4,000, надграждането на Dencun, обещава подобрена производителност на мрежата и безпроблемен преход. Докато Ethereum (ETH) продължава да се развива, Dencun подчертава неговата устойчивост и адаптивност в непрекъснато променящ се пейзаж на блокчейн.

Стабилност на USD Coin (USDC) сред пазарни колебания

Междувременно USD Coin (USDC) отново беше водещият избор за търговци, които не желаят да поемат допълнителен риск, действайки като стабилна монета, обвързана 1:1 със стойността на щатския долар и по този начин осигурявайки надежден хедж срещу волатилността. USD Coin (USDC) осигурява стабилност и ликвидност на такива инвеститори с пазарна капитализация, която се повиши до $30.31 милиарда, докато търсят убежище от тежките условия на пазара. USD Coin (USDC) продължават да поддържат репутация на надежден актив в сферата на криптовалутите, след като са намерили подкрепата си от регулираните от САЩ финансови институции.

Kelexo (KLXO): Децентрализирано кредитиране в DeFi

Именно в бързо разрастващата се сфера на децентрализираните финанси (DeFi) Kelexo (KLXO) се откроява като създател на тенденции, използвайки достъпен дизайн с платформа за peer-to-peer заемищ. Самият проект, Kelexo (KLXO), в момента е на етап предварителна продажба и се предлага на цена от $0.04. Проектирана с оглед на свързването на DeFi с масовия пазар, екосистемата Kelexo (KLXO) е фокусирана върху интуитивно заемане на криптовалути, за да революционизира достъпа до финансови услуги.

Заключение

Последиците от актуализацията Dencun на Ethereum (ETH), стабилността на USD Coin (USDC) и иновациите на Kelexo (KLXO) в децентрализираното кредитиране бележи важен крайъгълен камък, рационализирайки мрежовите преходи. Тъй като Ethereum (ETH) достига нови висоти на ефективност и скалируемост, токените от втори слой се очертават като фаворити сред търговците, които гледат печалби. USDCoin (USDC) остава фар за стабилност на фона на пазарни колебания, предпазвайки инвеститорите от нестабилност. Междувременно пионерските усилия на Kelexo (KLXO) в DeFi кредитирането дават възможност на потребителите по-голяма финансова интеграция и възможности за растеж в рамките на крипто екосистемата.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.