НАЧАЛО Прессъобщения

Ethereum (ETH) и Solana (SOL) губят позиции: Може ли Furrever Token (FURR) да обърне тенденцията с впечатляващата си предварителна продажба?

20.04.2024 14:34 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ethereum (ETH) и Solana (SOL) губят позиции: Може ли Furrever Token (FURR) да обърне тенденцията с впечатляващата си предварителна продажба?

Тъй като Ethereum (ETH) и Solana (SOL), два известни алткойна, са изправени пред предизвикателства в условията на пазарна турбулентност, инвеститорите търсят убежище във Furrever Token (FURR).

Докато и двата гиганта изпитват неуспехи, впечатляващата предварителна продажба на FURR предлага искрица надежда за тези, които искат да се ориентират в нестабилния крипто пейзаж. Тъй като несигурността е надвиснала над алткойн сферата, перспективата за иновативния подход и потенциалната възвръщаемост на Furrever Token, привлече значително внимание, предизвиквайки очакване сред инвеститорите, които са нетърпеливи за обрат в съдбата си.

Solana (SOL) е изправена пред корекция: Ще се възстанови ли SOL?

Solana (SOL) наскоро претърпя значителна корекция, като миналата седмица се срина с 21% и отбеляза най-ниската си точка от шест седмици насам.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този спад предизвика значителна ликвидация на лонг позиции в SOL с ливъридж в размер на $113 милиона от 11 април до 18 април, което подсказва за потенциален свръхоптимизъм сред инвеститорите след покачването на цените на SOL през март.

Пазарните анализатори спекулират, че сегашната пазарна капитализация на Solana от $63.4 милиарда може да е завишена, но някои твърдят, че тази ситуация е оправдана от бързото разширяване на екосистемата на Solana. Съобщението на Coinbase за пълна интеграция с DEX екосистемата на Solana, поддържаща над 50,000 SPL токена на Solana, опрости процесите на търговия и намали бариерите за навлизане в екосистемата на Solana.

Въпреки спада на откритите позиции на фючърсите на SOL с 40% до $1.5 милиарда между 12 и 17 април, което показа спад в търсенето на ливъридж, незначителният процент на финансиране предполага балансиран интерес между лонг и шорт позициите. Въпреки това обемите на dApp на Solana нараснаха с 60% до $1.3 милиарда за същия период от време, изпреварвайки конкуренти като Ethereum и BNB Chain, като същевременно запазиха приблизително 2 милиона активни потребители.

Въпреки стабилното търсене на ливъридж и силната активност на веригата, премиум оценката на SOL може да се сблъска с предизвикателства за устойчивост на фона на продължаващото претоварване на мрежата. Независимо от това, продължаващият ръст на обемите на dApp и активните потребители подчертава потенциала на Solana да запази позицията си на алткойн пазара.

Ethereum (ETH) се бори с геополитическата несигурност

Ethereum (ETH) е изправен пред значителни насрещни ветрове на фона на ескалиращото геополитическо напрежение, изострено от неотдавнашните събития в Близкия изток. Криптовалутата преживя рязък спад, като се срина с над 16% след съобщенията за геополитически вълнения. Този срив наруши критичното ниво на подкрепа при $,3000, предизвиквайки промяна в пазарните нагласи от крайна алчност към алчност, което накара инвеститорите да се освободят от своите авоари.

Пазарните данни подчертават тази промяна в настроенията, разкривайки спад в индекса на крипто страха и алчността от 76 на 57, което сигнализира за повишена предпазливост сред търговците. Зоната на съпротива между $3,051 и $3,137 представлява огромна пречка за възстановяването на ETH, като приблизително 1.98 милиона адреса, притежаващи 1.55 ETH, са потенциално готови да продават.

Рисковете за понижение са големи, като нивата на подкрепа са $2,800 и 200-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA) на $2,710. MACD индикаторът отразява мечи пазарни условия, което допълнително засилва преобладаващия песимизъм. Въпреки това, възобновяването на натиска за покупки може да изтласка ETH над ключовите нива на съпротива, включително 100-дневната ЕМА на $3,080 и 50-дневната ЕМА на $3,300, като психологическата бариера на $3,500 представлява значителна цел за бичите инвеститори.

Furrever Token (FURR): Използване на чар за трансформиране на инвестициите в криптовалути

Furrever Token, интересен проект, който иска да революционизира крипто пазара с неустоимата си доза чар. За разлика от конвенционалните блокчейн начинания, Furrever Token има за цел да инжектира забавление и радост в крипто сферата, насърчавайки топла и гостоприемна общност, съсредоточена около очарователни дигитални котешки изображения. С мисията да създаде причудлива екосистема, която надхвърля традиционните случаи на употреба, Furrever Token интегрира стикери, емотикони и визуализации на тема сладки котки, обещавайки уникално и приятно преживяване за потребителите.

От гледна точка на токеномиката, Furrever Token (FURR) оперира в блокчейна BNB-20, като може да се похвали с общо предлагане на токени от приблизително 9 милиарда. Проектът разпределя 65% от токените за предварителна продажба, като 25% са запазени за DEX и 10% са заключени за екипа, за да се гарантира дълготрайността на проекта. Инвеститорите са привлечени от перспективата за до 15Х възвръщаемост, като текущата цена е $0.000564, налична единствено на furrevertoken.com.

За да отговори на опасенията относно легитимността, Furrever Token дава приоритет на сигурността и съответствието със смарт договор, одитиран от Securi Lab. Ангажираността на екипа е очевидна чрез активност в Telegram, която може да се похвали с близо 4,000 органични членове, и бързо разрешаване на проблемите на общността. Освен това екипът планира да стартира на PancakeSwap след предварителната продажба и да не прилага данък върху покупко-продажбата, като насърчава органичния растеж и развитието, движено от общността.

Тъй като Furrever Token наближава половината от срока на предварителната продажба, инвеститорите са запленени от обещанието на проекта да съчетае забавлението с финансовата възможност, позиционирайки се като обещаващо начинание в постоянно развиващия се крипто пазар.

Осигурете си най-ексклузивната възможност за предварителна продажба през 2024 г. още днес!

Официален уебсайт на Furrever Token | Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram | Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.