НАЧАЛО Прессъобщения

Етериум (ETH), Pepe (PEPE) или Everlodge (ELDG) – накъде се насочва общността?

август 30, 2023 14:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH), Pepe (PEPE) или Everlodge (ELDG) – накъде се насочва общността?

През последните дни се вдигна много шум около един нов проект - Everlodge. Този нов проект хипнотизира инвеститорите и експертите със своя огромен потенциал за растеж.

Анализаторите прогнозираха, че този проект ще нарасне поне 30 пъти през следващите месеци.

От друга страна, пазарните условия са трудни както за Етериум (ETH), така и за Pepe (PEPE). Инвеститорите и на двата проекта искат да се откажат от своите токени, за да се присъединят към ELDG.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Предлагането Етериум (ETH) на борсите се увеличава

Последните данни от Glassnode разкриват, че месечният обем на транзакциите на Етериум (ETH) се е увеличил рязко. Според данните обемът на транзакциите на Етериум (ETH) е надхвърлил $93 милиарда.

Внимателният анализ на данните обаче разкрива, че обемът на трансакциите на Етериум (ETH) е нараснал до голяма степен поради продължаващия низходящ тренд.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Забележително е, че през последните седмици се наблюдава значителен приток на ETH токени на борсите.

Експертите смятат, че рязкото нарастване на Етериум на борсите означава засилващ се натиск за продажба на ETH. Междувременно цената ETH отбеляза ръст от 4.7% през последните седем дни като към момента на публикуване се търгува за $1,720.

Pepe (PEPE) претърпява масови разпродажби

Pepe (PEPE) претърпя тежки разпродажби, което доведе до рязък спад в цената му. Неотдавна един портфейл прехвърли около 16 трилиона токена Pepe (PEPE) на крипто борсите. Скоро след този дъмп цената на Pepe (PEPE) спадна с около 20% в рамките на няколко часа.

Към момента на публикуване PEPE се търгува на цена от $0.00000089. При PEPE обаче се наблюдава рязко повишаване на активността на китовете.

Това, според общността на Pepe (PEPE), може да задейства търсенето на токена, като по този начин увеличи цената му.

Everlodge (ELDG) се счита за най-добрата опция

Everlodge разработи нова платформа, която позволява на потребителите да притежават луксозни ваканционни жилища, вили и хотели само за $100. Според изследователски доклад текущата стойност на световния пазар на хотелиерски услуги е повече от $4.548 трилиона. Следователно този нов проект е в състояние да окаже голямо влияние върху света на криптовалутите.

Той ще създаде NFT срещу вили и луксозни ваканционни жилища и ще ги фракционира, за да помогне на дребните и непрофесионалните инвеститори. Стойността на неговите NFT ще бъде пряко свързана с цената на недвижимите имоти. Тъй като на пазара на недвижими имоти се наблюдава непрекъснато нарастване на цените, стойността на тези NFT също ще се увеличава. Тези NFT ще могат да се използват и като обезпечение по краткосрочни и средносрочни заеми.

Платформата е планирала също така да пусне в действие Launchpad. Това ще осигури на предприемачите място, където могат да набират средства за предстоящи проекти в областта на недвижимите имоти. Освен това потребителите ще могат да инвестират в проекти на ранен етап и да увеличат максимално възвръщаемостта на инвестициите си.

Платформата започна първия етап от предварителната си продажба, а цената ѝ скочи от $0.01 на $0.012. Междувременно платформата използва динамичен модел на ценообразуване. Така че пазарната стойност на токените ELDG ще се увеличава на всеки етап от предварителната продажба, като следващото повишение ще бъде $0.016. Експертите са уверени, че пазарната цена на проекта може да достигне $0.038 до момента на стартирането му.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/
Telegram: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.