НАЧАЛО Биткойн

Етериум [ETH] имитира Биткойн [BTC] на фона на продължаващата консолидация

декември 14, 2018 15:25 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум [ETH] имитира Биткойн [BTC] на фона на продължаващата консолидация

Етериум [ETH] имитира Биткойн [BTC] на фона на продължаващата консолидация

Етериум спадна повече от повечето проекти през тази година, като цената се падна от над 1,400 долара през януари до около 173 долара.

През последния месец, цената започна да се повдига и да сформира по-високи върхове и по-високи дъна. Етериум в момента се търгува на около $ 225, но започна тясно да следи ценовото действие на пазарния лидер Биткойн през последните 1-2 седмици.

Докато мнозина прогнозират пробив за Биткойн, тя продължава да се консолидира с променливост. RSI на Биткойн също се приближава до около 50, показвайки равен натиск от страна на купувачите и продавачите. Същото се е случило и с втората най-голяма криптовалута, като цените са били с по-високи минимални стойности, но и по-ниски върхове. RSI също се приближава близо до 50, показвайки равен натиск от страна на купувачите и продавачите.

Като се има предвид, че Етериум е най-големият алткойн по пазарна капитализация, той оказва значително влияние върху цялостното представяне на алткойн пазара. Въпреки това, тя започна да следи отблизо пазарния лидер Биткойн, който представлява над 52% от общата пазарна капитализация на крипто пазара. Опитът за консолидацията на Етериум вероятно ще се разпадне по същия начин, по който ще се разпадне консолидацията на Биткойн.

Ако Биткойн продължава да търгува плътно с нисък обем, много вероятно е Етериум да направи същото. Обемът в търговията с ETH е минимален и далеч под средния дневен обем за последните 20 дни. Изключение на това би било обявяването на ключово технологично развитие в проекта Етериум.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене