НАЧАЛО Прессъобщения

Етериум (ETH) достигна $3,500, предварителната продажба на DeeStream (DST) бързо се разпространява сред притежателите на Uniswap (UNI) и Cardano (ADA)

03.03.2024 10:10 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH) достигна $3,500, предварителната продажба на DeeStream (DST) бързо се разпространява сред притежателите на Uniswap (UNI) и Cardano (ADA)

В последните актуализации в сферата на криптовалутите, Етериум (ETH) се повиши до $3,500, надминавайки важни точки на съпротива и показвайки възможност за по-голям ръст.

Освен това Uniswap (UNI) въведе функции, насочени към потребителите, а Cardano (ADA) показва положителна инерция, преодолявайки значителни нива на съпротива.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно DeeStream (DST) стартира предварителната си продажба, представяйки изобретателна платформа за децентрализиран стрийминг. Тези развития подчертават променящото се естество на пазарите на криптовалути и стрийминга, като предоставят на инвеститорите шансове за участие и потенциална възвръщаемост.

Етериум (ETH) преодоля важна съпротива и достигна $3,500

Етериум (ETH) се изстреля и се покачи над краткосрочните и дългосрочните нива на съпротива. Благодарение на търговията в рамките на дългосрочния възходящ паралелен канал от юни 2022 г. насам, Етериум (ETH) наскоро успя да достигне връх от $3,522. Седмичните сигнали на Индекса на относителната сила (RSI) са доста бичи, считайки се за потвърждение на по-нататъшния потенциал за възходящо движение.

Що се отнася до по-оптимистичната страна, някои анализатори имат прогнози за повишение от $5,500 до $10,000. Техническият анализ се съгласува с тази прогноза, тъй като според него Етериум (ETH) е готов да скочи до $4,550, ако преодолее съпротивата при $3,640. От друга страна, пробив и потвърждение за задържане над същото ниво може да доведе до понижение с 13% към изключително важната психологическа подкрепа при $3,000.

Uniswap (UNI) подобрява потребителското изживяване с нови функции

Разработчиците на Uniswap (UNI) Labs обявиха няколко нови функции, добавени децентрализираната им борса (DEX), включително разширение за браузър, лимитирани поръчки и усъвършенствани данни за доставчиците на ликвидност (LP). Разширението ще позволи на потребителите да обработват трансакциите безпроблемно директно от страничната лента на браузъра, докато лимитираните поръчки ще позволят точна търговия. Тези актуализации ще улеснят процесите за участниците в децентрализираното финансиране (DeFi) и доведоха до 48.7% ръст на Uniswap (UNI) в рамките на последната седмица.

Cardano (ADA) вижда възходящ импулс с ключова съпротива пред себе си

Cardano (ADA) започна прилично повишение и се изкачи над нивото на съпротива от $0.68 спрямо щатския долар. Cardano (ADA) разширява възходящия си импулс към върха от $0.7084. В низходяща посока първоначалната подкрепа се наблюдава в близост до нивото от $0.64 и 100 SMA. Основната бича тренд линия сега е позиционирана с подкрепа близо до $0.6350. Цената би могла да се насочи към $0.70 и $0.75. В споменатия случай, ако цената не успее да преодолее съпротивата от $0.6750, тя може да започне низходяща корекция към $0.60.

Предварителната продажба на DeeStream (DST) открива възможност за децентрализиран стрийминг

DeeStream (DST) представя пионерски подход към пазара на стрийминг услуги, работещ на базата на блокчейн технология. С токени, оценени на $0.04, инвеститорите очакват значителна възвръщаемост, предвид иновативния модел на платформата, базиран на полезността. Предлагайки права за управление и възнаграждение за таксите за трансакции, предварителната продажба на DeeStream привлича ранни инвеститори, които искат да участват в децентрализираното стрийминг съавторство при потреблението на съдържание.

В обобщение, скокът на Етериум, подобренията на Uniswap, възходящата динамика на Cardano и иновативният подход на DeeStream подчертават развиващия се пейзаж на решенията, базирани на блокчейн, и децентрализираните финанси. Инвеститорите, желаещи да участват в тези трансформиращи технологии, имат широки възможности за растеж и ангажираност.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук


 

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.