НАЧАЛО Прессъобщения

Ethereum (ETH) се бори с проблемите на инерцията, Shiba Inu (SHIB) се подготвя за хард форк на 2 май, а Furrever Token (FURR) се радват на голям интерес по време на предпродажбата

29.04.2024 14:12 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ethereum (ETH) се бори с проблемите на инерцията, Shiba Inu (SHIB) се подготвя за хард форк на 2 май, а Furrever Token (FURR) се радват на голям интерес по време на предпродажбата

Ethereum (ETH) се бори с проблемите на инерцията, докато Shiba Inu (SHIB) се подготвя за ключов хард форк на 2 май.

Сред бурните води на крипто пазарите Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB) и Furrever Token (FURR) се справят със собствените си предизвикателства и възможности.

Ethereum (ETH) се бори с проблемите на инерцията, докато Shiba Inu (SHIB) се подготвя за ключов хард форк на 2 май. Въпреки това, на фона на тази волатилност, Furrever Token (FURR) представя убедително предложение за инвеститорите, като се гордее с потенциала за изключително изгодна 15Х възвръщаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Докато тези дигитални активи прекосяват бурните морета на света на криптовалутите, инвеститорите остават заинтригувани от разгръщащите се истории и възможности в този динамичен пейзаж.

Ethereum (ETH) е изправен пред регулаторни предизвикателства на фона на консолидацията на цените

Ethereum се намира в диапазон между $3,100 и $3,250, като намаляващите надежди за одобрение на спот Ethereum ETF хвърлят сенки върху апетита за риск, водещ до 23 май. Нещо повече, разширената регулаторна война, водена от Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) в рамките на екосистемата на Ethereum, потвърждава колебанията на инвеститорите. Оптимистичният сценарий за ETH цели $3,436 при затваряне над 20-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA), с последващи цели към $3.679 и отвъд $4,000. За мечките затварянето под $3,056 може да предизвика спад към $2,852 и $2,700, като очакваното решение за отхвърляне през май вероятно ще благоприятства мечия натиск. Продължаващата битка между Комисията по ценните книжа и фондовите борси и общността на Ethereum не изглежда да се решава бързо.

Разследването на регулаторната агенция за връзките между Ethereum Foundation и крипто компаниите оставя намеренията неясни. Дните, в които Ethereum, чрез Фондацията, ще бъде изправен пред обвинения в централизация и последващо етикетиране на ценни книжа, може да не са далеч. На фона на тези предизвикателства Етериум се търгува на цена от приблизително $3,185, отбелязвайки увеличение от 1.5% от вчера, което добавя сложност към и без това заплетения му разказ.

Shiba Inu (SHIB) се подготвя за надграждане в рамките на Shibarium на фона на колебанията на цените

Shiba Inu (SHIB) е изправена пред спад от 4.8%, като се търгува на приблизителна цена от $0.0000235, тъй като инвеститорите очакват надграждането на Shibarium, насрочено за 2 май. В официалното съобщение се подчертава значението на актуализацията за рационализиране на взаимодействието на потребителите с базираната на Ethereum платформа за мащабиране на втори слой. Обещавайки по-бърза обработка на блокове и предвидими такси за транзакции, актуализацията има за цел да отговори на опасенията относно нестабилната работа на Shibarium от момента на стартирането ѝ.

Макар че общността приветства актуализацията, недоволството остава по отношение на механизма за ръчно изгаряне на SHIB. Въпреки спада с 5% през последните 24 часа до $0.0000235, някои инвеститори смятат, че автоматичният механизъм за изгаряне може да повлияе положително на цената на SHIB, като намали предлагането му. На фона на тези настроения инвеститорите проучват нови мемори монети, отразявайки продължаващата еволюция в крипто пазара.

Инвеститорите се насочват към Furrever Token (FURR) на фона на разочароващото представяне на ETH и SHIB

Тъй като Ethereum (ETH) и Shiba Inu (SHIB) се борят с ценовите колебания и регулаторните предизвикателства, инвеститорите все повече насочват вниманието си към Furrever Token (FURR) за потенциално по-добра възвръщаемост и по-интересен опит. FURR, със своя уникален подход, съсредоточен върху изображения на сладки котки и жизнена общност, представлява освежаваща алтернатива на фона на незадоволителните резултати на ETH и SHIB.

Furrever Token (FURR) предлага на инвеститорите чаровно и приятно изживяване за разлика от традиционните проекти за криптовалути. Със своята мисия да влее в крипто пространството неустоима доза сладост, FURR предоставя на потребителите уникална платформа, където те могат да се ангажират с очарователни стикери, емоджита и визуализации на котешка тематика.

Този лек подход резонира с инвеститорите, които търсят откъсване от сериозния тон на ETH и SHIB, което води до рязко нарастване на интереса към FURR.

Освен това Furrever Token (FURR) може да се похвали със строг общностен дух, с активни администратори и модератори в официалния си канал в Telegram, които осигуряват положителна и подкрепяща среда за всички членове. Проектът е набрал над $1 милиона само за два месеца, което показва значително доверие на инвеститорите и интерес към неговата визия. Етапите на предварителна продажба на FURR предлагат на инвеститорите възможност да участват в растежа на проекта, като след стартирането му се обещава до 15Х възвръщаемост.

Със своя официален уебсайт furrevertoken.com и специален имейл за поддръжка, [email protected], Furrever Token (FURR) осигурява на инвеститорите лесен достъп до информация и съдействие. Текущата цена на FURR е $0.000648, като очакванията са тя да се повиши допълнително, тъй като инвеститорите търсят убежище от незадоволителните резултати на ETH и SHIB. Тъй като инвеститорите в ETH и SHIB се насочват към FURR, проектът продължава да набира скорост, позиционирайки се като обещаващ претендент в конкурентния крипто пазар.

Открийте най-ексклузивната възможност за предварителна продажба на 2024 г. сега:

Официалният уебсайт на токена Furrever

Посетете сайта за предварителна продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.