НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум токен скача с 200% за седмица след листинг на Coinbase

АВГ. 2, 2021 20:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум токен скача с 200% за седмица след листинг на Coinbase

Harvest Finance (FARM) се търгува за $264 след листването му в Coinbase.

Цената на FARM, токена за управление на децентрализирания финансов протокол Harvest Finance, се увеличи с 201% през последната седмица.


Harvest Finance е DeFi протокол, който е специализиран в “yield farming”, изключително доходоносен, но и рисков начин за инвестиране в криптовалути чрез заключване на средства в интелигентен договор. Заключването на токени генерира награди - фиксирана или променлива лихва - тъй като токените осигуряват ликвидност за заеми.


FARM, токенът за управление на протокола, също е търгуем актив.


Повишаването на токена тази седмица следва неговото листване в Coinbase, най-голямата борса за криптовалути и със сигурност една от най-разпознаваемите, особено в САЩ.


От 24-ти май Coinbase позволява на институционални клиенти да държат FARM, а от 26-ти юли приема входящи преводи на Coinbase Pro.


Майор Бубидж (Major Boobage), лидер на Harvest Finance, каза, че лидерите на общността отправят призив към фермерите да депозират FARM в сметките си в Coinbase, за да гарантират, че има достатъчно ликвидност, което вероятно е допринесло за скока в цените.


Подозираме, че [монетата] с малка капитализация е предизвикала спекулации, като хората виждат повече възход от някои по-големи проекти”, добави той.


За щастие на FARM, листването му съвпадна с бичи обрат на пазара на криптовалути, като видяхме възстановяване от летния спад тази седмица.


Атака срещу фермерите


Миналата година имаше проблеми за Harvest Finance; протоколът претърпя флаш атака от $34 милиона през октомври 2020 г.


Нападателят изтегли стабилни монети USDC и USDT от пуловете за ликвидност на Harvest, като използва грешка в интелигентните договори на протокола. Той така и не бе намерен.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano може да нарасне с 800%

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света