НАЧАЛО Прессъобщения

ETH милионер добавя в портфейла си ALGT на стойност $250,000, нарича я следващия MATIC

02.06.2024 10:21 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ETH милионер добавя в портфейла си ALGT на стойност $250,000, нарича я следващия MATIC

Светът на децентрализираните финанси (DeFi) кипи от вълнение, след като виден Ethereum (ETH) кит направи смел ход.

Този умен инвеститор, известен със своите успешни крипто движения, току-що добави в портфейла си Algotech (ALGT) на стойност $250,000. Но това, което наистина предизвика шокови вълни в крипто общността, беше придружаващото изявление на инвеститора, в което той обяви ALGT за “следващия MATIC”.

Представяне на Ethereum китът и инвестицията

Въпреки че точната самоличност на този ETH кит остава неразкрита, репутацията му в крипто пространството го следва.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Историята на проницателни инвестиции и зоркото око са затвърдили позицията му на мисловен лидер. Този неотдавнашен ход, с големия му ангажимент от $250,000 към Algotech (ALGT), предизвика вълна от интерес към тази революционна DeFi платформа.

Algotech (ALGT): Потенциална промяна на играта

Algotech (ALGT) е нещо повече от поредния DeFi проект; това е променяща играта платформа, която иска да промени целия пейзаж. Тази новаторска платформа използва силата на изкуствения интелект (AI), за да автоматизира и оптимизира търговския опит на потребители от всички нива.

Това е AI анализатор, който работи неуморно за вас, създава персонализирани стратегии, изпълнява сделките автоматично и опростява DeFi сложността. Algotech (ALGT) осъществява тази мечта с удобния си интерфейс и усъвършенстваните AI функции.

Като използва силата на AI, Algotech (ALGT) може да се окаже в добра позиция да се превърне в доминираща сила в DeFi пространството. Понастоящем ALGT се намира в бонусния си етап на предварителна продажба, която успя да събере зашеметяващите $6 милиона за много кратък период от време като е близо до приключването ѝ

Защо сравнението с MATIC?

Сравнението на ALGT с MATIC от страна на Ethereum кита не е случайно. MATIC, известно решение за мащабиране на втори слой за мрежата на Ethereum, преживя феноменален растеж, превръщайки се в основен играч в блокчейн индустрията. Както ALGT, така и MATIC имат общ потенциал да променят съответните си сектори. Докато MATIC се занимава с проблемите на мащабируемостта за мрежата Ethereum, ALGT използва AI, за да революционизира търговията с DeFi. Въпреки това, за разлика от фокуса на MATIC върху решенията за мащабиране, ALGT поставя AI начело на своите технологични иновации.

Polygon (MATIC): Пред ключови нива и в готовност за потенциален растеж

Понастоящем Polygon (MATIC) се движи в критична зона между нива на подкрепа и съпротива. След обещаващото 25% рали от дъното през април MATIC среща съпротива около границата от $0.75. Техническите индикатори подсказват за възможно отдръпване, като се появяват потенциални мечи сигнали.

Въпреки това биковете не са заглушени напълно. Възходящият импулс би могъл да тласне MATIC към $0.86 или дори към $1.02, ако успее да преодолее настоящата съпротива. Инвеститорите се насърчават да следят внимателно ценовото действие, като окончателно възходящо движение може да сигнализира за възможност за капитализиране на по-нататъшни печалби.

Въпреки неотдавнашната консолидация на цените, Polygon (MATIC) постигна забележителен подвиг, надхвърляйки зашеметяващите 4 милиарда транзакции от стартирането си през юни 2020 г. Този бърз ръст на мрежовата активност подчертава нарастващата значимост на Polygon (MATIC) като лидер в областта на ефективните блокчейн решения.

Заключителни мисли: Нова DeFi ера, задвижвана от изкуствен интелект

Инвестицията на Ethereum кит в Algotech (ALGT) разпали буря от вълнения в DeFi общността. Потенциалът на проекта да революционизира DeFi чрез технологията на изкуствения интелект е неоспорим, което води до сравнения с феноменалния растеж на MATIC.

Тъй като AI продължава да променя ландшафта на децентрализираните финанси, Algotech (ALGT) стои начело на тази вълнуваща нова ера.

За повече подробности относно този проект:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.