НАЧАЛО Прессъобщения

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

19.05.2024 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

ETFSwap (ETFS) се очертава като обещаващ избор за инвеститорите, които ловуват за своята голяма победа на предстоящия бичи пазар. Гордеейки се с изключителен потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI), достигащ 40,000x, новият проект може да е готов за лунен скок, а пътната му карта е подредена с катализатори за масивен ценови скок.

Инвеститорите стават свидетели на монументалния ръст на ETFSwap (ETFS), докато проектът все още е в етап на предварителна продажба, като предстоят множество листвания на крипто борси.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Прочетете нататък, за да откриете повече за ETFSwap (ETFS) и как да се позиционирате, за да се възползвате от предстоящия растеж.

ETFSwap (ETFS) е бъдещето на пазара на токенизирани активи

ETFSwap (ETFS) е готова да направи революция на пазара на токенизирани активи със своята иновативна децентрализирана платформа. Токенизацията на активи е преобразуването на традиционни активи в дигитални форми, което променя начина, по който те се притежават, държат и търгуват.

ETFSwap (ETFS) е нова платформа, в която потребителите могат да търгуват с токенизирани ETF-и. Тези токенизирани ETF-и са обезпечени с реални ETF активи, закупени от традиционните пазари, а моделът е възможен чрез интеграция с институции, отговарящи на изискванията на законопроекта MiCa, които търгуват както с традиционни активи, така и с криптовалути.

Следователно новият пазар за токенизирани активи позволява гъвкави инвестиционни решения и по-добра диверсификация на активите. Потребителите имат достъп до бързи разплащания, без да чакат часовете за търговия, свързани с традиционните финансови пазари. Също така, ETFSwap (ETFS) ще даде възможност за бързи суапове между крипто и ETF и достъп до ликвидност, обезпечена с ETF активи.

Платформата е напълно безопасна за взаимодействие, тъй като е завършила дълъг процес на одит, извършен от фирмата за сигурност CyberScope, която обяви, че няма уязвимости в смарт договорите на платформата.

За да помогне на потребителите да си осигурят по-голяма печалба, платформата предлага до 50Х ливъридж за всички регистрирани ETF, което означава, че инвеститорите могат да увеличат маржовете си на печалба с до 5,000%. Освен това всички активи за търговия в платформата, включително криптовалутите, предлагат до 10Х ливъридж, за да помогнат за увеличаване на печалбите до 1,000%.

Платформата осигурява суапове в реално време, което означава, че търговците имат достъп до нея 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, без да се притесняват за отварянето и затварянето на часовете за търговия. А без нуждата от преминаване през KYC изисквания за търговия в платформата, ETFSwap (ETFS) напълно елиминира необходимостта от брокери и трети страни, които обикновено са свързани с високи такси.

Като се възползва от блокчейн за токенизиране на активи от реалния свят, ETFSwap (ETFS) дава възможност за търговия с над 2,000 ETF, вариращи от криптовалута до здравеопазване и суровини и др.

В неотдавнашна статия от Cumberland се изтъква, че токенизираните парични фондове имат огромен потенциал за растеж, с перспективата да се превърнат в клас активи, много пъти по-голям от съществуващия пазар на дигитални активи.

Уникалното предложение на ETFSwap привлече вниманието на ентусиасти и експерти, които постоянно търсят следващия голям пробив. зи.

Предпродажбата на ETFS има потенциал за 40,000X ROI при пускането на крипто борсите според разработчиците

Пазарната инерция е главно на страната на ETFSwap (ETFS), като се има предвид, че токенизираните и реалните активи са печеливши наративи за следващия бичи цикъл. Според Statista, стойността на борсово търгуваните фондове (ETF) в световен мащаб към 2022 г. е $9.6 трилиона, което го прави четири пъти по-голям от крипто пазара.

Ако 2% от емисията на ETF се премести във веригата, тя ще бъде по-голяма от настоящата пазарна капитализация на стабилните монети. Ако 15% от тях се преместят във веригата, това ще надхвърли пазарната капитализация на Bitcoin (BTC). Токенизирането на ETF-и на блокчейн ще регистрира огромен растеж за крипто пазара, а приходите, предизвикани от този нов пазар, ще бъдат значителни.

Това обяснява вълнението около текущата предварителна продажба на ETFSwap (ETFS), която е събрала общо над $1 милион. Продължаващата предварителна продажба по време на етап 1 събра над $500,000 за една седмица след частен кръг на финансиране, който набра $750,000 както от ангели, така и от институционални инвеститори.

Етап 1 предлага възможност за закупуване на ETF-и на достъпна цена от $0.00854, което позволява на ранните инвеститори да регистрират над 2 пъти по-големи печалби преди началото на Етап 2 при цена от $0.01831. Това е най-ниската цена, на която някога ще бъде токена, така че проучете тази възможност докато все още имате време.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.