НАЧАЛО Прессъобщения

ETFSwap (ETFS) ще стартира платформа за ETF токенизация след набиране на $5 милиона

15.05.2024 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ETFSwap (ETFS) ще стартира платформа за ETF токенизация след набиране на $5 милиона

ETFSwap (ETFS) се готви да стартира своята платформа за ETF токенизация, след като успешно набра $5 милиона в кръг на финансиране. Стартирането на платформата се счита за навременно, като се има предвид как тя може да оформи крипто пространството.

Междувременно предложеното стартиране привлече вниманието и към родния токен на платформата – ETFSwap (ETFS), като се има предвид ролята, която той ще играе в екосистемата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


ETFSwap (ETFS) е на път да се превърне в бъдещата ETF токенизация

ETFSwap (ETFS) наскоро набра $5 милиона от някои известни институционални и ангелски инвеститори в тази област. Платформата за децентрализирани финанси (DeFi) планира да стартира съвсем скоро, когато ще предложи токенизирани ETF-и за търговия във веригата. Стартирането на ETFSwap (ETFS) идва в момент, когато ETF-ите набират голямо внимание, особено след стартирането на спот Биткойн ETF.

След стартирането им през януари Web3 потребителите се интересуват от ETF като цяло, а някои дори виждат в тези традиционни активи начин да диверсифицират портфейлите си. Въпреки това, когато проявиха интерес към инвестирането, те бяха отблъснати от количеството документи, представени от централизираните структури.

Това не е нещо, с което тези потребители са свикнали, като се има предвид колко децентрализирана е крипто индустрията. За щастие, ETFSwap (ETFS) се намесва, за да направи инвестиционния процес по-прост, тъй като потребителите няма да трябва да преминават през изискванията за опознаване на клиента (KYC), изисквани от тези централизирани структури. Всичко, от което потребителите ще се нуждаят, за да получат достъп до тези токенизирани ETF, е техният крипто портфейл.

ETFSwap (ETFS) ще стартира с различни токенизирани ETF, от които инвеститорите могат да избират. Тези ETF-и ще обхванат различни сектори, включително технологии, здравеопазване, селско стопанство, недвижими имоти и енергетика. Следователно родните жители на Web3 могат лесно да получат експозиция към любимите си акции, без да излизат от веригата.

Интересно е, че ETFSwap (ETFS) включва в своите предложения уникална функция за ливъридж, която позволява на потребителите да увеличат печалбите си с до 10Х ливъридж на тези токенизирани фондове. Тази функция сама по себе си поставя платформата над централизираните ѝ конкуренти, тъй като те не предлагат такава функция на своите клиенти.

Друго предимство на използването на платформата ETFSwap (ETFS) е фактът, че разплащанията и обратните изкупувания се извършват 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. По този начин инвеститорите не трябва да чакат часовете за търговия, за да могат да осребрят инвестициите си или да уредят сделките си.

Междувременно стартирането на ETFSwap е и навременно, като се има предвид, че Real World Assets (RWA) е на път да се превърне в един от водещите наративи в крипто пространството. Платформата вече показа намерението си да се превърне в един от най-значимите RWA крипто проекти, когато това време настъпи.

С постигането на този статут се очаква в платформата да постъпят милиарди долари, особено при положение, че токенизацията на активи ще се превърне в пазар за трилиони долари.

Крипто инвеститорите се насочват към предварителната продажба на ETFSwap (ETFS)

Потенциалът на ETFSwap (ETFS) като водеща платформа за токенизация на ETF накара крипто инвеститорите да започнат да се позиционират по съответния начин. Те виждат възможност да направят сериозни печалби, когато платформата стартира. По-конкретно, тези инвеститори залагат изцяло на собствения токен на платформата, ETFS, като крипто токенът вероятно ще бъде най-големият бенефициент на ликвидността, която ще се насочи към ETFSwap.

Ето защо тези инвеститори закупуват възможно най-много ETFSwap (ETFS) токени по време на етап 1 от текущата предварителна продажба, като досега са продадени над 60 милиона токена. Крипто експертите също потвърдиха убеждението на тези инвеститори, като заявиха, че ETFSwap (ETFS) може да отбележи 4,000Х увеличение от сегашната си цена от $0.00854, ако достигне границата от $4.

ETFSwap (ETFS) вече показа своя потенциал, като стойността на крипто токена се повиши рязко. ETFSwap (ETFS) също така наскоро изпревари Ondo (ONDO) по някои критерии, което е още една причина експертите да смятат, че крипто токенът може да постигне сериозни печалби и да се издигне сред челните позиции на RWA токените.

Тези, които все още не са инвестирали, още имат възможност да го направят и да се опитат да спечелят пари, тъй като етап 1 от предварителната продажба на токена все още продължава. Тези инвеститори трябва да действат сега, тъй като се очаква цената на крипто токена да се удвои, когато започне етап 2 от предварителната му продажба.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете сайта на предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.