НАЧАЛО Други

ETFSwap (ETFS) набира $1 милион, за да застане начело на токенизираната търговия с крипто ETF

05.05.2024 21:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ETFSwap (ETFS) набира $1 милион, за да застане начело на токенизираната търговия с крипто ETF

ETFSwap (ETFS) набра над $1 милион в текущото си ICO, за да оглави търговията с токенизирани ETF на крипто пазара. Това новаторско развитие за ETFSwap (ETFS) демонстрира нарастващия интерес и доверие към новия подход за предлагане на ETF активи на крипто потребителите.

Тъй като борсово търгуваните фондове вече са популярни на традиционния пазар, ETFSwap (ETFS) внася ново ниво на гъвкавост и подход чрез използване на блокчейн. В резултат на това очакването нараства, тъй като този нов проект се подготвя за стартиране, а инвеститорите си осигуряват ранни места в предварителната му продажба, за да се борят за огромни печалби напред.

Ръководител на пазара за търговия с токенизирани ETF на стойност $10 трилиона

Борсово търгуваните фондове (ETF) са инвестиционни фондове, които позволяват на инвеститорите да купуват или продават дялове от различни активи, включително акции, облигации, суровини и криптовалути, след одобрението на спот Биткойн ETF.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


ETF-ите проследяват представянето на тези активи и са предпочитани от редица инвеститори. Те предпочитат да търгуват с ETF-и, защото инвестиционният фонд обикновено притежава кошница от активи с незабавна диверсификация на множество ценни книжа. Други предимства на търговията с ETF включват по-ниски разходи, достъпност, прозрачност и бърз достъп до ликвидност.

Като цяло ETF-ите имат предимство пред активите, които следят, но токенизираните ETF-и на блокчейн показват подобрения във всички предимства. Търговията с токенизирани ETF гарантира много по-ниски разходи, подобрена достъпност, повишена прозрачност и по-бърз достъп до ликвидност в сравнение с търговията с ETF на традиционния пазар, а ETFSwap (ETFS) е начело на този нов пазар.

ETFSwap (ETFS) изгражда платформа за иновативна търговия с ETF, маркет мейкинг, безсрочна търговия с до 10Х ливъридж и други DeFi възможности. Платформата ще предлага и глобален достъп до ETF-и от няколко индустрии, включително здравеопазване, енергетика, технологии, суровини и още. Други функции ще включват бързо конвертиране към крипто разплащания и незабавен сетълмент дори извън традиционните часове за търговия.

Освен това новата платформа ще даде приоритет на неприкосновеността на личния живот на потребителите с технологии като доказателства за нулево познание (ZK), което ще позволи на потребителите да работят анонимно и да контролират по-добре финансовите си транзакции. ETFSwap (ETFS) няма пряка конкуренция с тази широкообхватна оферта за токенизирани ETF-и и може да претендира за огромен дял от този потенциално огромен пазар.

Докато пазарът на токенизирани и реални активи се очаква да бъде на стойност над $10 трилион до 2030 г., ETFSwap (ETFS) се присъединява към големи корпорации като BlackRock, Grayscale и множество други компании, които са инициирали рекламни кампании, за да настояват за приемането на този вид активи.

Заявете ранни места в текущия етап 1 на предварителната продажба на ETFSwap (ETFS)

В момента ETFSwap (ETFS) предлага рядката възможност да се включите в текущата предварителна продажба и да увеличите инвестицията си. В сегашния си вид експертите смятат, че това може да е една от малкото възможности в етап на предварителна продажба за възможни 100Х печалби или повече, тъй като приемането на ETF и други токенизирани активи нараства.

Единствената безотказна стратегия за реализиране на печалби на крипто и други финансови пазари е да бъдете ранни участници. Купувайте, когато цените са ниски и подценени, и може да се окажете на път да си осигурите богатство. В момента ETFSwap (ETFS) е масово подценена, което предоставя възможност за ранните инвеститори да купуват евтино и да очакват огромна възвръщаемост на инвестициите.

В рамките на текущата предварителна продажба, в нейния етап 1 вече са продадени над 40 милиона токена, набирайки повече от $300,000. Публичният кръг на предварителна продажба идва, след като проектът събра $750,000 от институционални и ангелски инвеститори в частния си кръг само за три дни.

Етап 1 на предварителната продажба продължава да се продава за $0.0854 на токен, докато инвеститорите се борят да влязат, преди да се затвори прозорецът за покупка на тази цена. Етап 2 на предварителната продажба ще започне на цена от $0.01831, като стойността вече е фиксира.

ETFSwap (ETFS) показва огромен потенциал за неимоверни печалби, което може да е вашата щастлива възможност да си осигурите тази печалба.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете ETFSwap Presale

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Отношенията на Венецуела със съюза са “изключителни”

Президентът на Венецуела Николас Мадуро определи отношенията на страната си с членките на БРИКС и БРИКС+ като “изключителни”.

30.05.2024 7:00 1 мин. четене

Ръст на инфлацията в три германски провинции – какво означава това

Инфлацията в три германски провинции се повиши през май, което свидетелства за потенциално леко увеличение на националната инфлация в най-голямата европейска икономика, въпреки спада в една от провинциите.

30.05.2024 6:00 1 мин. четене

Все повече американци се насочват към крипто според проучване на Grayscale

Проучване, проведено от Grayscale и The Harris Poll, разкрива, че все повече американци се обръщат към криптовалутите.

29.05.2024 23:00 2 мин. четене

Пазарната капитализация на Nvidia е все по-близо до тази на Apple

Преди това само Microsoft Corp. (MSFT) и Apple са достигнали прага от $3 трилиона. Докато пазарната стойност на Apple междувременно спада, тази на Microsoft остава около $3.20 трилиона.

29.05.2024 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.