НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Eтериум става все по-централизиран

ЮЛИ. 10, 2019 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Eтериум става все по-централизиран

Съоснователят на Adamant Capital, Туур Деместър не е развълнуван от представянето на Етериум и явно изразява недоволството си.

В публикация в Twitter, която оттогава привлича вниманието на многобройни крипто фенове, Туур посочи някои от проблемите, които той счита за жизненоважни в Етериум, единия от които е централизация. Съобщението на Туур е в отговор на предишна публикация от Спенсър Нуун, който очерта силните страни на мрежата Етериум.

 

ETH губи пазарният си дял

 

Освен че твърди, че ETH става все по-централизиран, Туур продължи с това, че Eтериум бавно губи пазарния си дял спрямо други централизирани платформи, които го предизвикват на пазара. Той твърди, че интелигентните договори и издаването на монети се изместват от Етериум на Биткойн.

 

Не е сигурно

 

Туур не спря дотук. Според него, доверието в новата платформа ETH 2.0 липсва. Когато обаче бе помолен да изясни претенциите си, Туур не успя да обясни защо системата не притежава доверие.

 

Това е след като много от фенове на криптовалутите решиха да го оспорят по темата. Той трябваше да посочи няколко факта, за да подкрепи твърденията си. В отговор, Туур заяви, че PoS е уязвим от централизация, но не даде допълнително пояснение защо.

 

ETH е научен експеримент

 

Туур смята, че Eтериум е просто научен експеримент.

 

Въпреки това, според един от потребителите, допринесли за горещата тема, Туур мисли съвсем погрешно, като според него ETH може да бъде Windows на блокчейн.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (1)
Kuzmanovv ЮЛИ. 11, 2019 Ако наистина има увеличаване на централизацията /❔/ това е 👎. Обезмисля се цялата идея ...
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум 2.0 готов с първата си предварителна фаза

Пазарът беше прекалено фокусиран върху хард форковете на Етериум (ETH) - Constantinople и Serenity (Ethereum 2.0), засенчвайки по-важните ъпгрейди, според неотдавнашен доклад на търговската фирма Cumb...
ФЕВ. 7, 2019 17:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

ICO Токенът на Telegram излиза в публична продажба

Токенът на приложението за съобщения -Telegram, чието ICO бе продадено на акредитирани инвеститори в най-голямoто предлагане на всички времена в началото на 2018 г., най-накрая ще бъде предложено на о...
ЮНИ. 11, 2019 20:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Иран финализират създаването на национална криптовалута

Неотдавнашен доклад сочи, че иранското правителство се стреми да създаде национално подкрепена криптовалута, за да си помогнат да заобиколят американските санкции, наложени срещу тях. Друг скорошен до...
НОЕ. 11, 2018 20:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Възходящото движение на Dash

Dash в събота продължи да се покачва нагоре сред силен сентимент за купуване. Двойката DASH / USD в сряда определи седмичното си дъно на 156.60. След това двойката претърпя добро движение до 186.70 в...
СЕП. 8, 2018 21:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света