НАЧАЛО Алткойни

Етериум ще достигне $10,000 – според основателя на BitMEX

април 6, 2022 15:33 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум ще достигне $10,000 – според основателя на BitMEX

Артър Хейс, съосновател на крипто борсата BitMEX, прогнозира, че ETH ще достигне петцифрена сума (в щатски долари) преди края на годината.

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX изрази увереност, че Етериум (ETH) ще надмине $10,000, което е около 3-кратно увеличение спрямо текущите цени. 

Когато прахът се уталожи в края на годината, вярвам, че ETH ще се търгува над $10,000” – написа той.

Преход към ETH 2.0 

Хейс, който написа статия преди две години, предвиждайки, че Етериум ще се превърне в 4-цифрена криптовалута, вярва, че най-големият тласък за цената на ETH е предстоящото сливане, което напълно ще превърне мрежата от първи слой в PoS валидиран блокчейн.

Експертът, който е убеден, че ETH е облигация поради „наградите от платформата, издавани на валидаторите и мрежови такси за стейкинг на ETH във валидаторни нодове„, вярва, че PoS мрежата ще привлече голямо внимание от критиците на алгоритъма за доказателство за залог (PoW).

„Има значителна част от мениджърите на пари, които биха искали да разпределят за ‘крипто’ – с което имат предвид Биткойн и/или Етериум – но консенсусният механизъм за доказателство за работа се счита за разхищение на енергия.“


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Етериум може да стане пазарен лидер – Glassnode

Оттук и според Хейс, „настроенията ще се променят, когато ETH стане удобен за ESG„, отваряйки мрежата за стотици милиарди долари от инвеститори, които „сега могат безопасно да инвестират“.

„С напредването на годината и наближаването на прехода към ETH 2.0, очаквам ETH значително да надмине всяка верига от първи слой, която [твърди], че е ‘по-бърза и по-евтина’ от Етериум.“

Силната екосистема на децентрализираните апликации на Етериум

Освен това той вярва, че растежът на Етериум също е свързан с неговата екосистема на децентрализирани приложения. Според DefiLlama, общата стойност, заключена в протоколите, базирани на Етериум, в момента е над $140 милиарда, което я прави най-голямата екосистема в DeFi пространството, което според Хейс също е бичи сигнал.

Още Етериум и Solana, по-малко Биткойн

Въпреки това той твърди, че планира да намали значително своето BTC портфолио, за да натрупа повече Етериум и Solana, убеден, че повторното тестване на цените или преминаването отвъд върховете от ноември наближава.

Моето крипто портфолио в началото на 2022 г. беше 50% Биткойн и 50% Етериум“, пише той.

„Следователно моето целево разпределение е 25% BTC и 75% ETH… и SOL до $200 – приблизително 2 пъти възвръщаемост.“

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини