НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум бележи още един силен ден, ще продължи ли серията?

СЕП. 17, 2019 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум бележи още един силен ден, ще продължи ли серията?

От предишния ден петте най-големи криптовалути (Биткойн, Биткойн Кеш, Лайткойн, Етериум и XRP) предоставиха на притежателите си възвръщаемост от около 1,35%.

Водещият актив бе Етериум, чиято цена сега е около 197,85 USD, което доведе до печалби за притежателите от 4,42% в рамките на ден. 

 

По отношение на най-лошо представилата се криптовалута, това е Биткойн, който отчете дневна възвръщаемост от -1.47%. Този ход постави цената около $ 10,211 USD. Три от монетите са имали зелени дни, което е смесен знак за крипто сектора.

 

Трябва да се отбележи, че ценовото поведение на Етериум е особено любопитно, тъй като неговият ход вчера беше много по-голям от нормалния дневен диапазон за търговия. 

 

Техническите търговци може също да пожелаят да вземат предвид следните развития в ценовото действие:

 

През последните две седмици Лайткойн и Етериум са в ясен възходящ тренд.

 

Ако търсите монети без ясна тенденция, разгледайте XRP, Биткойн и Биткойн Кеш. Те не са били с ясна посока през последните 14 дни и по този начин биха могли да представляват интерес за определени търговци.

 

XRP и Биткойн се приближават доста до 20-дневните им плъзгащи се средни стойности. Те са в рамките на 3% от тях.

 

Блокчейна, който видя най-много записани транзакции в рамките на изминалия ден, беше Ripple; добавените му 1,052,148 трансфера бяха с около 49% по-големи от транзакциите, записани при Етериум, който е на второ място по транзакции, регистрирани във веригата му през последните 24 часа. 

 

Ripple има по-малка такса за транзакция от тази на Етериум, което може да сочи, че таксите за транзакции може да са ключова причина, поради която потребителите предпочитат XRP. 

 

Биткойн беше монетата с най-голямата транзакция от всички вериги вчера, като стойността ѝ е $ 283,982,422 долара. Циркулиращата стойност на всички BTC сега достига приблизително 182,72 милиарда щатски долара - което означава, че Биткойн представлява около 68,89% от целия пазар на криптовалути. 

 

Обърнете внимание, че нивото на доминантността на Биткойн е в низходящ тренд.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Графиката на XRP в момента е много близка до тази на бичия пазар от 2017-та година

Техническият трейдър, известен в бранша като Magic, казва на своите 31,000 последователи, че текущата графика на XRP отразява ценовото действие на алткойна още в края на 2017 г. XRP за кратко преми...
ФЕВ. 16, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance добавят фючърси на NEO с до 50x ливъридж

Съгласно съобщението, публикувано на 16 февруари, фючърсите NEO / USDT ще стартират на 17 февруари и търговците ще могат да избират ливъридж между 1x и 5 0x . Таксите, които борсата налага на сдел...
ФЕВ. 16, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кой забравен алткойн може и да е на път да възкръсне

TraderXO пише в Twitter, че NEO може да избухне и да мине по пътя на растежa на Етериум през 2020 г. ETH започна годината от $130 и към момента на писане е $270  - увеличение от 107%.NEO, конкур...
ФЕВ. 16, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Chainlink поставя нови рекорди и не губи инерция

LINK публикува огромни печалби през последните няколко месеца с безумния си импулс, който му позволи да задава нови максимуми за всички времена.Този импулс не показва никакви признаци за забавяне и ан...
ФЕВ. 16, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света