НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум бележи още един силен ден, ще продължи ли серията?

СЕП. 17, 2019 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум бележи още един силен ден, ще продължи ли серията?

От предишния ден петте най-големи криптовалути (Биткойн, Биткойн Кеш, Лайткойн, Етериум и XRP) предоставиха на притежателите си възвръщаемост от около 1,35%.

Водещият актив бе Етериум, чиято цена сега е около 197,85 USD, което доведе до печалби за притежателите от 4,42% в рамките на ден. 

 

По отношение на най-лошо представилата се криптовалута, това е Биткойн, който отчете дневна възвръщаемост от -1.47%. Този ход постави цената около $ 10,211 USD. Три от монетите са имали зелени дни, което е смесен знак за крипто сектора.

 

Трябва да се отбележи, че ценовото поведение на Етериум е особено любопитно, тъй като неговият ход вчера беше много по-голям от нормалния дневен диапазон за търговия. 

 

Техническите търговци може също да пожелаят да вземат предвид следните развития в ценовото действие:

 

През последните две седмици Лайткойн и Етериум са в ясен възходящ тренд.

 

Ако търсите монети без ясна тенденция, разгледайте XRP, Биткойн и Биткойн Кеш. Те не са били с ясна посока през последните 14 дни и по този начин биха могли да представляват интерес за определени търговци.

 

XRP и Биткойн се приближават доста до 20-дневните им плъзгащи се средни стойности. Те са в рамките на 3% от тях.

 

Блокчейна, който видя най-много записани транзакции в рамките на изминалия ден, беше Ripple; добавените му 1,052,148 трансфера бяха с около 49% по-големи от транзакциите, записани при Етериум, който е на второ място по транзакции, регистрирани във веригата му през последните 24 часа. 

 

Ripple има по-малка такса за транзакция от тази на Етериум, което може да сочи, че таксите за транзакции може да са ключова причина, поради която потребителите предпочитат XRP. 

 

Биткойн беше монетата с най-голямата транзакция от всички вериги вчера, като стойността ѝ е $ 283,982,422 долара. Циркулиращата стойност на всички BTC сега достига приблизително 182,72 милиарда щатски долара - което означава, че Биткойн представлява около 68,89% от целия пазар на криптовалути. 

 

Обърнете внимание, че нивото на доминантността на Биткойн е в низходящ тренд.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Колко от големите нодове не се държат от Ripple?

Списъкът на доверените валидатори на Ripple е актуализиран, показвайки, че 79% от нодовете (възлите) в списъка не се управляват от стартъпа.Според последните данни, седем от 34-те валидатора на UNL в ...
ОКТ. 13, 2019 19:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

По-вероятно е Етериум да достигне $50, а не $1000 през 2020 година

В публикацията си той заявява, че Етериум има по-голям шанс да удари $50, отколкото $1,000, но не обясни защо.Някои потребители в Twitter го попитаха какво го е накарало да стигне до това заключени...
ОКТ. 13, 2019 13:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум се запътва към $ 170

Множество анализатори сега отбелязват, че ETH скоро може да се насочи към значително по-ниски стойности, което би могло да означава, че скорошното възходящо движение ще бъде последвано от крах надолу ...
ОКТ. 12, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Антъни Помплиано говори за перспективите на Биткойн и XRP

В края на 90-минутно интервю с изпълнителния директор на Ripple - Брад Гарлингхаус - Помплиано казва, че според него има няколко вероятни сценария за бъдещето на финтех.Като начало Помплиано казва, че...
ОКТ. 12, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света