НАЧАЛО Биткойн Алткойни

‘Етериум неизбежно ще стане крипто номер 1’

АВГ. 19, 2021 10:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 ‘Етериум неизбежно ще стане крипто номер 1’

Найджъл Грийн е много оптимистичен по отношение на ETH, заявявайки, че стойността му ще надхвърли тази на Биткойн в рамките на пет години.

Изпълнителният директор и основател на финансовата консултантска организация deVere Group, заяви, че Етериум трябва да продължи да се представя по-добре от Биткойн през 2021 г.


Изпълнителният директор на deVere Group Найджъл Грийн също вярва, че стойността на ETH ще надскочи тази на BTC в рамките на няколко години.


Етериум надминава Биткойн и може да се очаква да продължи тази тенденция до края на 2021 г.”, каза той.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предлагането на Етериум е под натиск

Втората по пазарна капитализация криптовалута е скочила с 300% досега тази година, докато най-популярният дигитален актив в света е нараснал с 55%.


Всъщност той надмина всички останали [големи] активи през първата половина на тази година”, добави Грийн според City AM.


Уважаваният анализатор приписва два ключови фактора на представянето на Етериум през 2021 г. - той има по-високо ниво на потенциал за реална употреба и е най-търсената платформа за развитие на интелигентни договори, добави той.


“...по този начин подчертава стойността на тази мрежа не само като платформа за разработчици, но като световно финансово средство.”


На второ място, Грийн коментира, че ентусиазмът на инвеститорите за прехода към ETH 2.0 представлява голям тласък не само за Етериум, но и за самата блокчейн технология.


“В крайна сметка това ще означава, че стойността му ще надхвърли тази на Биткойн - вероятно в рамките на пет години.”


Изпълнителният директор на компанията е с възходяща нагласа и за Биткойн, и остава уверен, че BTC ще достигне, или дори ще надмине, рекордната си стойност от средата на април от $65,000 до края на 2021 г.


Той обаче заключава, че:


Изкачването на Етериум до върха на крипто Вселената изглежда неизбежно.


Според британската крипто борса CoinJar, Етериум е обърнал Биткойн в почти всеки важен показател. В блог публикация от 18-ти август борсата заяви, че Етериум вече надминава Биткойн в редица области, включително броя на транзакциите, общата стойност на транзакциите, ежедневните активни портфейли, таксите за транзакции и приходите от добив.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Може ли пазарната капитализация на Етериум да се конкурира с тази на Microsoft?

Според доклада на Coinbase за второто тримесечие, обемът на търговията на Етериум обърна този за Биткойн за първи път в деветгодишната си история.


Търговията с ETH съставлява 26% от общите обеми през второто тримесечие, спрямо 21% през предходните три месеца. Биткойн отчита 24% за периода.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Купуват ли големите инвеститори по време на спада?

CoinShares казва, че Cardano (ADA), Solana (SOL) и Polkadot (DOT) също са се радвали на приток през седмицата, което предполага, че инвеститорите очакват възможен обрат на пазара.“Входящите потоци дой...
ЯНУ. 25, 2022 01:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu (SHIB) и още два алткойна показват признаци на възстановяване

Фирмата казва, че меме токена Shiba Inu (SHIB), блокчейна за алгоритмични стабилни монети Terra (LUNA) и децентрализираната борса (DEX) Pancakeswap (CAKE) се възстановяват от падането на пазара по-бър...
ЯНУ. 24, 2022 17:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да очакваме ли обрат на пазара?

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.“Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непреме...
ЯНУ. 23, 2022 15:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Floki Inu започна прехода си към DAO

Floki Inu обяви актуализациите на FlokiDAO на 18-ти януари 2021 г. Фаза 1 от актуализацията започна в 08:00 UTC в събота, 22-ри януари 2022 г. Решението да се превърне Floki Inu в децентрализирана авт...
ЯНУ. 24, 2022 13:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света