НАЧАЛО Алткойни

Етериум може да стане пазарен лидер – Glassnode

април 6, 2022 14:32 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може да стане пазарен лидер – Glassnode

Фирмата за пазарно разузнаване Glassnode казва, че водещият дигитален актив Биткойн е узурпиран като най-добрият индикатор за инерцията на крипто индустрията.

В нов анализ съоснователите на Glassnode Ян Хапел и Ян Алеман отбелязват, че водещата платформа за смарт договори Етериум изглежда е новият еталон на крипто пазара.

“Поглеждайки назад към 2021 г., можем да видим тенденция биткойн да губи позицията си като ключов двигател зад крипто пространството, особено когато сравняваме производителността между Биткойн, Етериум и 20-те най-търгувани монети.”


Съоснователите на Glassnode също така казват, че ETH може да стане по-привлекателен за инвеститорите, след като премине към блокчейн с доказателство за залог по-късно тази година.

“Етериум се върна на преден план, тъй като новините за успешно сливане в тестовата мрежа на Kiln направиха очакваното сливане през юни (което означава преход към proof-of-stake) много по-реалистично.

Този преход, ако е успешен, ще направи Етериум много по-привлекателен за институционалните инвеститори, следващи ESG (екологични, социални и управление) мандати; това също ще доведе до значително намалено предлагане, тъй като ETH ще се превърне в дефлационен актив.”

Според Ethereum Foundation разработчиците очакват Kiln да служи като последната публична тестова мрежа, преди ETH да направи преход към механизъм с доказателство за залог.

Хапел и Алеман казаха на своите 52,100 последователи в Twitter в края на март, че ETH изглежда по-силен от Биткойн “от гледна точка на таксите”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене

Helium (HNT): Разкриха манипулации на пазара от вътрешни лица

IoT криптовалутата Helium е подложена на сериозни критики заради това, че не е оповестила централизираното си разпространение на токени, разкрито в разследване на Forbes.

септември 28, 2022 11:56 1 мин. четене

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене