НАЧАЛО Алткойни

Етериум може да стане пазарен лидер – Glassnode

април 6, 2022 14:32 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може да стане пазарен лидер – Glassnode

Фирмата за пазарно разузнаване Glassnode казва, че водещият дигитален актив Биткойн е узурпиран като най-добрият индикатор за инерцията на крипто индустрията.

В нов анализ съоснователите на Glassnode Ян Хапел и Ян Алеман отбелязват, че водещата платформа за смарт договори Етериум изглежда е новият еталон на крипто пазара.

“Поглеждайки назад към 2021 г., можем да видим тенденция биткойн да губи позицията си като ключов двигател зад крипто пространството, особено когато сравняваме производителността между Биткойн, Етериум и 20-те най-търгувани монети.”


Съоснователите на Glassnode също така казват, че ETH може да стане по-привлекателен за инвеститорите, след като премине към блокчейн с доказателство за залог по-късно тази година.

“Етериум се върна на преден план, тъй като новините за успешно сливане в тестовата мрежа на Kiln направиха очакваното сливане през юни (което означава преход към proof-of-stake) много по-реалистично.

Този преход, ако е успешен, ще направи Етериум много по-привлекателен за институционалните инвеститори, следващи ESG (екологични, социални и управление) мандати; това също ще доведе до значително намалено предлагане, тъй като ETH ще се превърне в дефлационен актив.”

Според Ethereum Foundation разработчиците очакват Kiln да служи като последната публична тестова мрежа, преди ETH да направи преход към механизъм с доказателство за залог.

Хапел и Алеман казаха на своите 52,100 последователи в Twitter в края на март, че ETH изглежда по-силен от Биткойн “от гледна точка на таксите”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Над 700 нови криптовалути на пазара по време на засилена волатилност

През 2022 г. крипто пазарът се характеризираше със значителна волатилност – фактор, който вероятно щеше да повлияе на новите проекти, присъединяващи се към пазара.

август 16, 2022 14:42 1 мин. четене

TVL на Tornado Cash се увеличи с повече от $140 милиона

Общата заключена стойност в Tornado Cash отбеляза ръст през юли поради подновения интерес към децентрализираното финансиране (DeFi) и някои области на криптофинансовата индустрия.

август 15, 2022 19:01 1 мин. четене

Monero завърши актуализация за сигурността на транзакциите

В събота Monero завърши обновяване на мрежата, което цели да добави повече поверителност към транзакциите в протокола.

август 15, 2022 14:42 1 мин. четене

Етериум кит прехвърля 145,000 ETH токена

Етериум портфейл, който е бил неактивен след ICO на втората по големина мрежа на пазара, се събуди внезапно и прехвърли огромно количество токени към списък с немаркирани портфейли.

август 15, 2022 13:47 1 мин. четене