НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум може да се изстреля срещу Биткойн

СЕП. 13, 2019 17:54 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум може да се изстреля срещу Биткойн

Да се ​​каже, че Етериум отслабва срещу царя на криптовалутите е да се отрази очевидното.

 Двойката ETH / BTC намалява с близо 50% към днешна дата, като е в мечи цикъл от 17 месеца.


Нагласите са толкова силно мечи, че някои търговци или игнорират или агресивно шортват криптовалутата.
Въпреки това големите потребители в общността на крипто Twitter започват да усещат, че най-лошото може да е в миналото за двойката. Ако сте ходлъри, може да искате да обърнете внимание на думите на DonAlt.

 

На 10-ти юли DonAlt сподели в Twitter графика на двойката ETH / BTC, илюстрираща фрактал, който включва едно зареждане за подкрепа на 1,500,000 сатоши преди “мега луна” до 20,000,000 сатоши. 


След това търговецът предостави актуализация на 15-ти август. По това време криптовалутата се насочваше към подкрепата на 1,500,000 сатоши. В публикацията анализаторът написа:

 

Това започва да става страшно сега. 0,015 (1,500,000 сатоши) е наистина добра подкрепа за ETH.
 

Наскоро търговецът предостави още една актуализация. Изглежда, че двойката е утвърдила подкрепата на 1,500,000 сатоши. Въпреки това, анализаторът отбеляза, че въпреки че моделите изглеждат сходни, спад би бил добро развитие, тъй като трябва да се установи дъно. 

 
DonAlt не е сам да с бичата си позиция по отношение на криптовалутата. "Trader Max" (известен също като Bitcoin Jack), водещият анализатор в “Bravado Trading”, подкрепя настроенията на DonAlt. Търговецът говори пред CCN и каза следното:

 

Етериум е открил мече пазарно дъно с диагонал на крайната пета вълна. Търсенето е в обхвата 0,0141 - 0,0163, а краткосрочните цели са 0,0240, а при пробив - 0,028, 0,0312 и 0,035.

 

Скокът до 20,000,000 сатоши, предвиден от DonAlt, вероятно няма да се случи, освен ако няма силен основен двигател. Големите движения на цените трябва да бъдат задвижени от големи фундаментални промени. Тук Етериум 2.0 може да изиграе голяма роля.

 

Първият етап на преход към версия 2.0 трябва да се извърши на 3-ти януари 2020 г. Фаза нула е името на този етап.

 

Според статия на Consensys, фазата нула ще бъде основата на Етериум 2.0. Това ще бъде най-сложната част от прехода, тъй като включва управлението на протокола за доказателство за участие (POS), както и координацията на независимите паралелни шардове (частици).

 

Преходът към POS модела вероятно ще запали надпревара при Етериум, тъй като валидаторите ще получават награди пропорционално на монетите, които залагат. По-важното е, че тези, които биха искали да станат валидатори, ще трябва да депозират минимум 1,500 ETH. Тази цифра е силен катализатор за прогнозата на DonAlt.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум бележи още един силен ден, ще продължи ли серията?

Водещият актив бе Етериум, чиято цена сега е около 197,85 USD, което доведе до печалби за притежателите от 4,42% в рамките на ден.  По отношение на най-лошо представилата се криптовалута, това е Битко...
СЕП. 17, 2019 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Dash вече е достъпен на Coinbase Pro

Dash, най-популярната дигитална валута за плащания и електронна търговия, обяви, че се очаква DASH да бъде добавен към Coinbase Pro. Обменът обяви, че възнамерява да започне приемането на входящи тра...
СЕП. 17, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум може и да се ориентира към нови върхове

Втората по големина криптовалута избухна спрямо Биткойн и USD със огромна сила на по-големите времеви рамки за първи път от поне месец. Търговците и техническите анализатори започнаха да демонстрират ...
СЕП. 16, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

MoneyGram бележат 350% ръст на акциите след партньорството с Ripple

Досега акциите се покачиха с 350% и продължават да растат.Не е ясно какво доведе до огромния скок, но анализатор на криптовалути, известен като "Welson", казва, че явлението е индикация, че Уол Стрийт...
СЕП. 15, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света