НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум може да се изстреля срещу Биткойн

СЕП. 13, 2019 17:54 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум може да се изстреля срещу Биткойн

Да се ​​каже, че Етериум отслабва срещу царя на криптовалутите е да се отрази очевидното.

 Двойката ETH / BTC намалява с близо 50% към днешна дата, като е в мечи цикъл от 17 месеца.


Нагласите са толкова силно мечи, че някои търговци или игнорират или агресивно шортват криптовалутата.
Въпреки това големите потребители в общността на крипто Twitter започват да усещат, че най-лошото може да е в миналото за двойката. Ако сте ходлъри, може да искате да обърнете внимание на думите на DonAlt.

 

На 10-ти юли DonAlt сподели в Twitter графика на двойката ETH / BTC, илюстрираща фрактал, който включва едно зареждане за подкрепа на 1,500,000 сатоши преди “мега луна” до 20,000,000 сатоши. 


След това търговецът предостави актуализация на 15-ти август. По това време криптовалутата се насочваше към подкрепата на 1,500,000 сатоши. В публикацията анализаторът написа:

 

Това започва да става страшно сега. 0,015 (1,500,000 сатоши) е наистина добра подкрепа за ETH.
 

Наскоро търговецът предостави още една актуализация. Изглежда, че двойката е утвърдила подкрепата на 1,500,000 сатоши. Въпреки това, анализаторът отбеляза, че въпреки че моделите изглеждат сходни, спад би бил добро развитие, тъй като трябва да се установи дъно. 

 
DonAlt не е сам да с бичата си позиция по отношение на криптовалутата. "Trader Max" (известен също като Bitcoin Jack), водещият анализатор в “Bravado Trading”, подкрепя настроенията на DonAlt. Търговецът говори пред CCN и каза следното:

 

Етериум е открил мече пазарно дъно с диагонал на крайната пета вълна. Търсенето е в обхвата 0,0141 - 0,0163, а краткосрочните цели са 0,0240, а при пробив - 0,028, 0,0312 и 0,035.

 

Скокът до 20,000,000 сатоши, предвиден от DonAlt, вероятно няма да се случи, освен ако няма силен основен двигател. Големите движения на цените трябва да бъдат задвижени от големи фундаментални промени. Тук Етериум 2.0 може да изиграе голяма роля.

 

Първият етап на преход към версия 2.0 трябва да се извърши на 3-ти януари 2020 г. Фаза нула е името на този етап.

 

Според статия на Consensys, фазата нула ще бъде основата на Етериум 2.0. Това ще бъде най-сложната част от прехода, тъй като включва управлението на протокола за доказателство за участие (POS), както и координацията на независимите паралелни шардове (частици).

 

Преходът към POS модела вероятно ще запали надпревара при Етериум, тъй като валидаторите ще получават награди пропорционално на монетите, които залагат. По-важното е, че тези, които биха искали да станат валидатори, ще трябва да депозират минимум 1,500 ETH. Тази цифра е силен катализатор за прогнозата на DonAlt.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

VeChain направи голям скок - сега накъде?

VeChain (VET) е фокусирана върху блокчейн екосистемата свързана с предприятията, която има за цел да подобри управлението на веригата за доставки. Тя свързва блокчейн технологията с приложенията в р...
НОЕ. 12, 2019 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

37 компании използват криптовалутата на Ripple

Ripple казва, че 24 компании специално използват платформата за трансгранични плащания, базирана на XRP, наречена On-Demand Liquidity (ODL), известна преди като xRapid.Въпреки че Ripple не е публикув...
НОЕ. 11, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Вече може да се плаща с криптовалута в магазини без касиери (видео)

Това е вид каса на самообслужване, която използва Cardano - публичен блокчейн, който позволява на потребителите да изпращат, получават и харчат дигиталната валута на мрежата, наречена Ada.Приложени...
НОЕ. 11, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Запознайте се с трейдъра направил милиони от крипто

Манията за Етериум В дългата си блог публикация, Конуей определи професионалния си живот като „отчаяние“. Въпреки че е изкарвал невероятните $150 000, той е мразил да бъде част от корпоративна Амери...
НОЕ. 10, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света