НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум може да се изстреля срещу Биткойн

СЕП. 13, 2019 17:54 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум може да се изстреля срещу Биткойн

Да се ​​каже, че Етериум отслабва срещу царя на криптовалутите е да се отрази очевидното.

 Двойката ETH / BTC намалява с близо 50% към днешна дата, като е в мечи цикъл от 17 месеца.


Нагласите са толкова силно мечи, че някои търговци или игнорират или агресивно шортват криптовалутата.
Въпреки това големите потребители в общността на крипто Twitter започват да усещат, че най-лошото може да е в миналото за двойката. Ако сте ходлъри, може да искате да обърнете внимание на думите на DonAlt.

 

На 10-ти юли DonAlt сподели в Twitter графика на двойката ETH / BTC, илюстрираща фрактал, който включва едно зареждане за подкрепа на 1,500,000 сатоши преди “мега луна” до 20,000,000 сатоши. 


След това търговецът предостави актуализация на 15-ти август. По това време криптовалутата се насочваше към подкрепата на 1,500,000 сатоши. В публикацията анализаторът написа:

 

Това започва да става страшно сега. 0,015 (1,500,000 сатоши) е наистина добра подкрепа за ETH.
 

Наскоро търговецът предостави още една актуализация. Изглежда, че двойката е утвърдила подкрепата на 1,500,000 сатоши. Въпреки това, анализаторът отбеляза, че въпреки че моделите изглеждат сходни, спад би бил добро развитие, тъй като трябва да се установи дъно. 

 
DonAlt не е сам да с бичата си позиция по отношение на криптовалутата. "Trader Max" (известен също като Bitcoin Jack), водещият анализатор в “Bravado Trading”, подкрепя настроенията на DonAlt. Търговецът говори пред CCN и каза следното:

 

Етериум е открил мече пазарно дъно с диагонал на крайната пета вълна. Търсенето е в обхвата 0,0141 - 0,0163, а краткосрочните цели са 0,0240, а при пробив - 0,028, 0,0312 и 0,035.

 

Скокът до 20,000,000 сатоши, предвиден от DonAlt, вероятно няма да се случи, освен ако няма силен основен двигател. Големите движения на цените трябва да бъдат задвижени от големи фундаментални промени. Тук Етериум 2.0 може да изиграе голяма роля.

 

Първият етап на преход към версия 2.0 трябва да се извърши на 3-ти януари 2020 г. Фаза нула е името на този етап.

 

Според статия на Consensys, фазата нула ще бъде основата на Етериум 2.0. Това ще бъде най-сложната част от прехода, тъй като включва управлението на протокола за доказателство за участие (POS), както и координацията на независимите паралелни шардове (частици).

 

Преходът към POS модела вероятно ще запали надпревара при Етериум, тъй като валидаторите ще получават награди пропорционално на монетите, които залагат. По-важното е, че тези, които биха искали да станат валидатори, ще трябва да депозират минимум 1,500 ETH. Тази цифра е силен катализатор за прогнозата на DonAlt.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум с 28-дневен пик поради ‘Eth 2.0’

Етериум се представя изключително добре, до голяма степен благодарение на дневното затваряне от 6-ти април, при което цената завърши деня с 20 процента печалби - най-високата печалба за един ден от ...
АПР. 7, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кои криптовалути се представиха по-добре от Биткойн през първото тримесечие

Тези четири актива досега са успели да се справят катастрофалното финансово въздействие на пандемията от COVID-19 поради „идиосинкратични фактори“ като важни новини за проекта, стартиране на мрежи и ф...
АПР. 4, 2020 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple са изпратили 74 милиона XRP до неизвестен портфейл

Whale Alert проследи хода в реално време, което се случи в две отделни транзакции за по 500 милиона XRP.Ripple държи повече от половината от общото предлагане на XRP. През декември 2017 г. компанията...
АПР. 16, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум са двете най-лоши инвестиции за 2020 година след петрола

Това ли е силата на „запаса от стойност“, за който чуваме от години? Само и единствено петролът се представя по-зле в последно време.От началото на глобалната пандемия от коронавирус, световните пазар...
АПР. 1, 2020 14:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света