НАЧАЛО Алткойни

Константинопол се отлага за около 27-ми февруари

януари 18, 2019 20:42 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Константинопол се отлага за около 27-ми февруари

Разработчиците на Етериум предложиха да се активира Константинопол - планирана актуализация за цялата система, в края на февруари.

Според екипа, пускането на хард форкът ще бъде някъде между 26-ти и 28-ми февруари, като номерът на блока ще бъде определен по-нататък.

Предложението бе направено по време на разговор в петък сутринта, а участниците бяха Виталик Бутерин и други разработчици, сред които Хъдсън Джеймисън, Петер Силаджи, Мартин Холсте Суенде, Афри Шодон, Дани Райън и Алексей Ахунов и други.

В резултат на уязвимостта (открита от ChainSecurity), Константинопол няма да включва проблемното предложение за подобрение. Вместо това, то ще бъде тествано и преработено за включване в следващия хард форк.

Константинопол ще бъде пуснат в основната мрежата на две части, но едновременно. Първият ъпгрейд ще включва всичките пет оригинални EIP-та, а вторият ъпгрейд ще премахне предложение 1283.

Тази стратегия, първоначално предложена от Силаджи, има за цел да гарантира, че тестовите и частните мрежи, които вече са осъществили напълно модернизацията, могат лесно да приложат решение, без да отменят всички блокове.

Константинопол ще включва EIP 1234 и ще забави бомбата на трудността с още 12 месеца.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини