НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Константинопол се отлага за около 27-ми февруари

ЯНУ. 18, 2019 20:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Константинопол се отлага за около 27-ми февруари

Разработчиците на Етериум предложиха да се активира Константинопол - планирана актуализация за цялата система, в края на февруари.


Според екипа, пускането на хард форкът ще бъде някъде между 26-ти и 28-ми февруари, като номерът на блока ще бъде определен по-нататък.


Предложението бе направено по време на разговор в петък сутринта, а участниците бяха Виталик Бутерин и други разработчици, сред които Хъдсън Джеймисън, Петер Силаджи, Мартин Холсте Суенде, Афри Шодон, Дани Райън и Алексей Ахунов и други.

В резултат на уязвимостта (открита от ChainSecurity), Константинопол няма да включва проблемното предложение за подобрение. Вместо това, то ще бъде тествано и преработено за включване в следващия хард форк.

Константинопол ще бъде пуснат в основната мрежата на две части, но едновременно. Първият ъпгрейд ще включва всичките пет оригинални EIP-та, а вторият ъпгрейд ще премахне предложение 1283.

Тази стратегия, първоначално предложена от Силаджи, има за цел да гарантира, че тестовите и частните мрежи, които вече са осъществили напълно модернизацията, могат лесно да приложат решение, без да отменят всички блокове.

Константинопол ще включва EIP 1234 и ще забави бомбата на трудността с още 12 месеца.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света