НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум до $25,000 - анализатор споделя прогнозата си

ЮНИ. 12, 2021 19:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум до $25,000 - анализатор споделя прогнозата си

Популярната YouTube личност и търговец на крипто Бен Армстронг казва, че Етериум може да стигне до десетки хиляди долари, докато неговата екосистема расте с експоненциална скорост.

В ново видео Армстронг излага бичи сценарии за ETH, заявявайки, че има гориво за да изпревари Биткойн, преди настоящият бичи пазар да приключи.

 

[Видяхме] невероятен възход за Етериум тази година. Просто погледнете цифрите. ETH все още е нараснал с над 200% към момента на това видео и през цялата година се стреми към Биткойн. Дори мисля, че Етериум ще обърне Биткойн в този цикъл.

 

Според данни от CoinMarketCap BTC има доминантност от 43.8%, докато Етериум е на 18.3% по време на писане на статията.

 
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Навлизаме ли в мечи пазар? - анализ на Glassnode

Разглеждайки всички налични показатели и предстоящите актуализации, Армстронг предвижда, че Етериум ще изяде пазарния дял на флагманската криптовалута след възобновяването на бичия пазар към края на юли.

 

По всички налични показатели, данни, [технически анализ] ние трябва да възобновим бичия ход до края на юли. Това би означавало, че Етериум ще види стабилно движение нагоре за няколко дни без корекции, средно над 20%.
 
Но DeFi (децентрализирано финансиране) лятото на ще бъде в разгара си, а хардфорка London към EIP-1559 трябва да изравни таксите за газ и да ускори мрежата. Надпреварата за доминантност с Биткойн ще е в пълен развой...
 
С изобилие от DeFi опции, смесени с NFT (незаменими токени), пазарът се нагнетява, стойността и доминантността на Етериум ще се покачат, както никога досега.

 

Все повече спортисти и известни личности се присъединяват към пространството на NFT и институциите продължават да акумулират ETH. Поради тези фактори Армстронг вярва, че криптовалутата може да достигне $25,000 долара през 2021 г. и има възможността да продължи възхода си през следващите няколко години.

 

Поради това виждам, че е много вероятно до 2025 г. Етериум да достигне $85,000 [...]. Първата стъпка към това ще бъде, разбира се, $25,000 за ETH тази година. 
 
Етериум няма да бъде просто цифров петрол през 2025 г., той ще бъде блокчейн горивото на бъдещето.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

250 милиона XRP бяха прехвърлени на Bitstamp

Междувременно Ripple продължава да изпраща XRP до платформата за търговия Huobi, за да поддържа ликвидността на монетата.250 милиона XRP в движениеПрез последните 15 часа екипът на Whale Alert е забел...
АВГ. 4, 2021 19:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дали цената на Cardano ще се срине?

В сесия за въпроси Хоскинсън отхвърли техническия анализ, като предположи, че пазарите вече са твърде сложни, за да може да работи. Думите му дойдоха в отговор на Питър Бранд, който показа модел на гл...
АВГ. 4, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 мил...
АВГ. 3, 2021 20:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум виждат значителен отлив на капитал

Инвестиционните продукти, които проследяват стойността на Cardano и XRP, отчитат незначителен приток от $1,1 милиона и $0,5 милиона, според данни, предоставени от CoinShares.Продуктите с множество акт...
АВГ. 3, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света