НАЧАЛО Прессъобщения

Етап 6 напредва: Pushd привлича ентусиасти на Solana и Binance Coin, нетърпеливи за промяна в сектора на електронната търговия

06.05.2024 17:47 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етап 6 напредва: Pushd привлича ентусиасти на Solana и Binance Coin, нетърпеливи за промяна в сектора на електронната търговия

Solana и Binance Coin вече са се позиционирали като гиганти на крипто пазара. С увеличаването на компаниите шансовете за огромна възвръщаемост намаляват.

За да извлечете максимална възвръщаемост, трябва да сте инвестирали във всеки проект при предварителната му продажба. Крипто анализаторите смятат, че инвеститорите предпочитат по-нови, по-иновативни проекти със сериозна свобода на действие за оценяване преди началото на бичия период. Един от тези проекти е Pushd – иновация, която ще промени пейзажа на електронната търговия.

Инвеститорите в Solana и Binance Coin вече подкрепят Pushd в предварителната му продажба, тъй като разбират предстоящия потенциал. Според анализаторите Pushd може да даде поне 50-кратна възвръщаемост след старта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Проектите на DePin процъфтяват в блокчейна на Solana

Проектът Decentralized Physical Infrastructure (DePIN) използва блокчейн технологията Solana, за да позволи на хората да притежават своите данни. Тя възнаграждава в токени потребителите, които предлагат услуги в реалния свят, използвайки физически системи. Един добре познат DePIN проект днес е Helium, който създава безжични мрежи за интернет на нещата (IoT).

Според Скот Сигел, главен оперативен директор на фондация Helium, създаването на IoT мрежа е било скъпо, което е довело до провал на много централизирани доставчици. Helium стартира преди десетилетие и видя колко скъпо е управлението на недвижими имоти и инсталирането на мрежи от централизирана гледна точка.

Binance изгаря токени BNB на стойност $1.17 милиарда

Крипто борсата Binance наскоро приключи 27-ия си кръг на изгаряне на Binance Coin (BNB) токени. Те извадиха от обръщение монети на стойност около $1.17 милиарда, което представлява около 1.3% от BNB токени. След това общата стойност на BNB спадна с 2.2% до $88 милиарда. През януари те премахнаха около 2.14 милиона BNB на стойност около $636 милиона. По това време те отнеха около 1.38% от всички токени.

Когато BNB стартира през 2017 г., тя обеща да изгори 100 милиона токена, което е половината от всички, които се предлагат. Това се случва автоматично на всеки три месеца и се изчислява по специална формула. От Binance твърдят, че по този начин нещата са справедливи и ясни. Също така веригата на BNB продължава да изгаря част от таксите, които събира в реално време.

Pushd: Една от най-новите инвестиционни възможности за 2024 г.

За Pushd се говори като за една от най-добрите инвестиционни възможности за 2024 г. Екипът зад платформата работи по създаването на децентрализирано място за пазаруване, което да не се контролира от една голяма компания като Amazon или Ebay. С Pushd можете да очаквате по-евтини такси за продажба на продукти и закупуване на вещи. Освен това няма да ви се налага да преминавате през всички сложни KYC процедури.

Pushd предлага редица комунални услуги, включително дебитна карта, споделяне на приходите за инвеститорите в предварителни продажби, услуга за размяна, програма за награди и децентрализирано управление, като затвърждава ангажимента си да революционизира сектора на електронната търговия.

Ако закупите PUSHD токени, можете да споделяте с останалите приходите, които платформата генерира. Точно сега, по време на етап 6, можете да се сдобиете с тези токени на по-ниска цена: само $0.144 всеки. Колкото повече токени имате, толкова повече пари можете да спечелите с платформата на Pushd.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.