НАЧАЛО Прессъобщения

Етап 2 нa предпродажбата на Kelexo (KLXO) стартира: Ръст на интереса, тъй като притежателите на Dogecoin (DOGE) и Avalanche (AVAX) обмислят покупка

09.03.2024 0:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етап 2 нa предпродажбата на Kelexo (KLXO) стартира: Ръст на интереса, тъй като притежателите на Dogecoin (DOGE) и Avalanche (AVAX) обмислят покупка

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да завладява инвеститорите с бързата си еволюция и обещаващи възможности, Kelexo (KLXO) заема централно място с началото етап 2 на своята предварителна продажба.

На фона на неимоверно нарастващия интерес от страна на водещи инвеститори, стартирането на предварителната продажба на Kelexo (KLXO) привлича вниманието не само на постоянни участници като притежателите на Dogecoin (DOGE) и Avalanche (AVAX), но и на общността от ентусиасти, търсещи иновативни финансови решения.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


С Етап 2, на който се предлагат токените на Kelexo (KLXO) на достъпна цена от $0.04, вълнението около платформата подчертава потенциала му да предизвика традиционния сектор на кредитирането и да промени бъдещето на финансовото приобщаване.

Нарастваща вълна от милионери на Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) преживя метеоритен ръст на месечната си цена, като се покачи между $0.07 и $0.16 с впечатляващото увеличение от 108%. Наред с този скок на стойността, данните от платформата за пазарна информация IntoTheBlock разкриват забележителен ръст в броя на милионерите на Dogecoin (DOGE). Тези Dogecoin (DOGE) милионери са адреси, които държат в балансите си Dogecoin (DOGE) на стойност поне $1 милион.

Забележително е, че дори най-големите инвеститори на пазара, тези с над $10 милиона в Dogecoin (DOGE), са станали свидетели на значително разширяване на броя им през същия период, надхвърляйки границата от 200. Този скок в броя на заможните инвеститори подчертава нарастващото богатство и интерес към Dogecoin (DOGE), като мрежата вече може да се похвали с общо над 1,000 милионери.

Avalanche (AVAX) показва силен потенциал за растеж

Avalanche (AVAX) демонстрира стабилно представяне в седмичния ценови диапазон, като се колебае между $41.9 и $43. със забележително увеличение от 2%. Впечатляващо е, че Avalanche (AVAX) поддържа значителен възходящ тренд през последните търговски сесии, като може да се похвали със забележителен 134% ръст от началото на годината (YTD). Както индикаторите RSI, така и MACD сигнализират за бичи настроения за криптовалутата Avalanche (AVAX), показвайки оптимистични перспективи за бъдещата ѝ траектория.

Според прогнозите за цената на Avalanche (AVAX) анализаторите очакват по-нататъшен положителен импулс, като прогнозират потенциална максимална стойност от $67.06 до четвъртото тримесечие на 2024 г. Тази възходяща тенденция подчертава нарастващото доверие и потенциал на Avalanche (AVAX) като обещаваща инвестиционна възможност на пазара на криптовалути.

Старт на вторият етап на предпродажбата на Kelexo (KLXO)

Осигуряването на заем по традиционните пътища често е свързано с навигиране в лабиринт от предизвикателства – от прекомерно високи такси до тромави бюрократични процеси. Kelexo (KLXO) се превръща в лъч на промяната в банковия сектор, като прави революция в сектора на кредитирането чрез рационализиране на процедурите за идентификация и съответствие. Като използва блокчейн технологията, Kelexo (KLXO) проправя пътя към една по-приобщаваща финансова екосистема.

С оглед на това, че пазарът на peer-to-peer (P2P) кредитиране бележи експоненциален растеж, който се очаква да достигне $190.22 милиарда през 2024 г., Kelexo (KLXO) застава начело като една от пионерските платформи за онлайн кредитиране, изградени върху блокчейн. Тъй като предварителната продажба навлиза в етап 2, предлагайки Kelexo (KLXO) токени на цена от $0.04, ранните инвеститори имат възможност да си осигурят дял в проект със значителен потенциал за растеж, което позиционира Kelexo (KLXO) като обещаващ претендент.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.