НАЧАЛО Прессъобщения

Етап 2 на предпродажбата на DTX Exchange (DTX) се разпродава бързо, докато XRP и Worldcoin (WLD) са изправени пред трудности

13.05.2024 10:32 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етап 2 на предпродажбата на DTX Exchange (DTX) се разпродава бързо, докато XRP и Worldcoin (WLD) са изправени пред трудности

Пазарът на криптовалути се движи волатилно. Цялостната несигурност около крипто пазара премахва в значителна степен обещанията на много проекти.

Въпреки това изглежда, че борсата DTX набира популярност на пазара в последно време със своята бързо продаваща се предварителна продажба, докато XRP и Worldcoin се ориентират през труден сезон.

XRP и Worldcoin: Навигация във волатилна среда

XRP и Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) са в неприятна за тях траектория от 2020 г. насам – път, който хвърля сянка върху XRP и неговите бъдещи перспективи. След 3 години съдебният процес най-накрая е към своя край, тъй като през април започна последният етап от процеса.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В неотдавнашна актуализация и двете страни подадоха последното си становище до съда в апелативния етап на процеса, очаквайки решението на съда, което може да дойде през септември. Комисията по ценни книжа и фондови борси запазва позицията си, че XRP е нарушила законите за сигурност и този път трябва да бъде санкционирана, за да се предотвратят по-нататъшни нарушения. В същото време Ripple контрира SEC с липсата на ясни регулаторни закони.

Крипто ентусиастите следят внимателно делото, тъй като победа за XRP може да изпрати цената ѝ нагоре, а загуба би била опустошителна. Така или иначе, в момента XRP планира да пусне своите корпоративни XRPL решения в Япония.

Worldcoin е добър проект с високи цели, но и той се сблъска с трудности. Worldcoin се надява да постигне широко приемане чрез свободно разпространение на своите токени сред световната аудитория. Проектът обаче е подложен на критики заради процедурите за разпространение на токените и политиките за защита на личните данни, които накараха някои инвеститори да бъдат скептични и възпрепятстваха експанзията на WLDcoin.

DTX върви напред през втория етап на предварителната си продажба

DTX започна пътуването си със съобщение чрез страницата си в X (преди Twitter), че току-що е приключил предварителния си етап, като на 5 април 2024 г., проекта е набрал $1.8 милиона за 11 часа от институционални инвеститори. DTX започна своя публичен етап на предварителна продажба малко след като набра над $400,000 в етап 1 на своята предварителна продажба, когато токените бяха на цена $0.02. Предварителната продажба на етап 2 е в ход на цена от $0.04 и DTX е надхвърлила $530,000 в продажби.

DTX изглежда привлича инвеститори, като има над 1,500 уникални притежатели в рамките на един месец след публичната продажба. Крипто ентусиастите в пространството на децентрализирания обмен намират DTX за интересна заради несравнимия ливъридж от до 1,000Х.

Този вид ливъридж дава свобода както на опитните, така и на начинаещите трейдъри да разширят потенциалната си възвръщаемост и да се възползват от възможностите, когато те са недостъпни.

Ключови изводи

Втори етап на предварителната продажба на борсата DTX бързо се разпродава, надхвърляйки $530,000 в продажби, докато XRP и Worldcoin (WLD) са изправени пред предизвикателства. XRP е въвлечена в правна битка с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC), като се очаква решаващо съдебно решение през септември, докато методите за разпространение и политиките за защита на личните данни на Worldcoin предизвикват скептицизъм.

Обратно, ливъриджът на DTX до 1,000Х привлича инвеститорите, като в рамките на един месец има над 1,500 уникални притежатели.

За да научите повече за борсата DTX, посетете уебсайта за предварителна продажба на DTX или се присъединете към общността на DTX в Telegram.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.