НАЧАЛО Прессъобщения

Етап 1 на предпродажбата на ETFSwap (ETFS) разпродаде 50 милиона токена за една седмица, не пропускайте етап 2

08.05.2024 21:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етап 1 на предпродажбата на ETFSwap (ETFS) разпродаде 50 милиона токена за една седмица, не пропускайте етап 2

Въпреки нестабилните пазарни условия, които разтърсват крипто света, нововъзникващият DeFi проект ETFSwap (ETFS) е продал над 50 милиона токена в етап 1 на своята предварителна продажба в рамките на една седмица.

Това развитие привлече вниманието на ентусиастите, които сега са любопитни за неотдавнашното вълнение около проекта. За да се разбере бичият дух, който стои зад токена, първо трябва да се усвоят характеристиките на проекта.

ETFSwap (ETFS): DeFi платформа с поглед към бъдещето

ETFSwap (ETFS) е новосъздадена платформа за децентрализирани финанси (DeFi), която безпроблемно свързва сектора на традиционните финанси (TradFi) с DeFi сектора. Създадена, за да улесни търговията с разнообразни токенизирани борсово търгувани фондове (ETF), ETFSwap (ETFS) преодолява пропастта между традиционния финансов пазар и децентрализираните финансови протоколи, като дава възможност на потребителите и инвеститорите да се възползват от предимствата и иновациите, предоставяни от DeFi.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като потребителите и инвеститорите могат да търгуват с широка гама токенизирани ETF и криптовалути на ETFSwap (ETFS), те могат да диверсифицират портфейлите си извън традиционните класове активи, като същевременно получават експозиция към непознати сектори като здравеопазване, енергетика, технологии, криптовалути, изкуствен интелект, суровини, недвижими имоти и други. Това също така ще помогне за разпределяне на риска и потенциално повишаване на възвръщаемостта.

С нарастването на токенизацията на активи от реалния свят (Real-World Assets – RWA) като злато, сребро, недвижими имоти и изкуство, ETFSwap (ETFS) показа своята далновидност, като навлезе и оглави този сектор. Не само това, но и доказа, че е устойчива инвестиция с изключителната инфраструктура, с която разполага. Следователно инвеститорите са сигурни в нейната жизнеспособност и устойчивост.

Предната платформа предлага на потребителите услуги за създаване на пазари и безсрочни фючърси, които позволяват на потребителите и инвеститорите да извършват търговски дейности непрекъснато, без да се притесняват за времето на изтичане на срока. Тази техника осигурява ликвидност и гъвкавост на търговците, като им позволява да се занимават със забавни, смислени и ефективни търговски дейности. По подобен начин ETFSwap (ETFS) ще им даде възможност да използват ливъридж за своите сделки с до 10Х, като потенциално увеличат печалбите си и максимизират възвръщаемостта си.

Платформата ETFSwap (ETFS) оптимизира надеждността на блокчейн технологията, за да предостави на своите потребители и клиенти точни данни и прозрачни транзакции. Също така, ETFSwap (ETFS) е платформа, ориентирана към потребителите, създадена с оглед на техния комфорт и сигурност. Следователно, тя позволява на потребителите да участват в търговски дейности анонимно, без да се изисква KYC проверка за достъп до платформата.

Това означава, че потребителите и инвеститорите на ETFSwap (ETFS) не се притесняват от заключенията на банкови органи или посредници. В същия дух CyberScope, водеща платформа за крипто и блокчейн сигурност, извърши одит на смарт договорите на ETFSwap (ETFS), отразявайки превъзходни резултати без откриването на никакви уязвимости.

Екосистемата на ETFSwap (ETFS) се захранва от нейния собствен токен, ETFS, който задвижва комуналните услуги на екосистемата. Притежателите на този токен ще се ползват от горепосочените и други предимства, включително правото да гласуват за бъдещето на платформата, участие в стейкинг дейности и награди.

Последен шанс да се сдобиете с токени от предварителната продажба на ETFSwap (ETFS)

Инвеститорите все още имат възможност да се възползват от текущата предварителна продажба на ETFSwap (ETFS), която в момента предизвиква доста вълнение в крипто общността. По време на етап 1 на предварителната продажба, при която само за седмица бяха продадени над 50 милиона токена, ETFSwap (ETFS) се очертава като проект на бъдещето.

Ентусиастите и инвеститорите все още могат да се качат на борда на ETFSwap (ETFS) и да придобият токена ETFS на атрактивната цена от $0.01831 в предварителната му продажба по време на етап 2. Инвеститорите, които са се присъединили по време на етап 1 все още се радват, след като натрупаха 100% печалба веднага след разпродажбата на етап 1, която продаваше токени само за $0.00854. Все още обаче има шанс за апетитни печалби, които новите инвеститори могат да придобият, тъй като се очаква цената по време на етап 3 да се увеличи със 100%.

Тъй като токените на проекта по план на разработчиците ще се продават за над $2, когато бъдат регистрирани на големите борси, възползвайте се от предварителната продажба по време на втори етап.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предварителната продажба на ETFSwap 

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.