НАЧАЛО Прессъобщения

ЕС сключва споразумение за крипто данъците – Polkadot спада, a предварителните продажби на VC Spectra скачат

октомври 23, 2023 9:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ЕС сключва споразумение за крипто данъците – Polkadot спада, a предварителните продажби на VC Spectra скачат

С непрекъснатото разрастване на новите регулации в крипто пространството, ЕС одобри нови правила за обмен на данни.

Междувременно Polkadot (DOT) отбеляза спад въпреки неотдавнашните постижения. Отделно VC Spectra (SPCT) продължава да напредва в предварителната си продажба с впечатляващи резултати.

>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

ЕС приема нови правила за обмен на крипто данни, за да ограничи укриването на данъци от криптовалути

На 17 октомври 2023 г. министрите на финансите на Европейския съюз единодушно одобриха нови правила, които задължават данъчните органи да споделят данни относно индивидуалните крипто притежания. Предвидено е директивата да бъде публикувана в Официалния вестник на ЕС и да влезе в сила 20 дни след деня на публикуването ѝ.

Първоначално предложени миналата година, целта на тези разпоредби е да се предотвратят дискретното съхраняване на активи в чужбина с помощта на криптовалути.  Първоначалният законопроект разкрива, че регламентите разширяват съществуващото законодателство, за да обхванат различни дигитални активи, включително стабилни монети, NFT, DeFi токени и дори печалби от криптозалози.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Освен това беше подчертано, че обхватът на правилата е разширен. Сега те обхващат и финансовите институции, които се занимават с електронни пари и дигитални валути на централните банки (CBDC). Тези разпоредби оказаха положително въздействие върху сектора на криптовалутите.

Постиженията на Polkadot през третото тримесечие контрастират с цената на DOT

На 6 октомври 2023 г., чрез съобщение в приложението X, Polkadot (DOT) отбеляза стабилни резултати за третото тримесечие, което показва значителен растеж в цялата ѝ екосистема.

Този растеж беше очевиден в основните сектори на екосистемата на Polkadot (DOT), като се започне от услугата за стейкинг и пуловете за номинации и се стигне до дейностите на веригата. Естествено, общността на Polkadot беше изпълнена с надежди, че тези постижения ще повлияят положително на прогнозата за цената на DOT.

Polkadot съобщи за 14,7% увеличение на своята услуга за стейкинг, като през 2023 г. ще бъдат стейкнати над 663 милиона DOT. Също така, пуловете за номинации са станали свидетели на огромно внимание, като са стейкнати над 7 милиона DOT.

Въпреки това, за разлика от прогнозата за цената на Polkadot, тези постижения не повлияха положително на цената на Polkadot. Между 6 и 19 октомври DOT поевтиня от $4.08 на $3.61. Това представлява 11.44% спад в цената.

Така че, въпреки неотдавнашните постижения, пазарните анализатори все още поддържат песимистична прогноза за цената на Polkadot, която предполага по-нататъшен спад. Прогнозите показват, че Polkadot (DOT) ще продължи низходящия си импулс до $3.20 до 20 декември.

Предварителната продажба на VC Spectra скача до небето, осигурявайки огромни печалби

На фона на спада на Polkadot (DOT), VC Spectra (SPCT), един от топ проектите в DeFi пространството, създава значително вълнение по време на публичната си предварителна продажба, позиционирайки се като топ криптовалута. Уникалната характеристика на VC Spectra е интегрирането на технология за изкуствен интелект, която предоставя на инвеститорите обещаващи възможности в блокчейн и финтех начинания.

Като използва AI и алгоритмичната търговия, VC Spectra (SPCT) има за цел да максимизира възвръщаемостта на инвестициите, като същевременно намалява рисковете, осигурявайки гладко и ползотворно преживяване за своите потребители.

Токенът на VC Spectra, SPCT, е подчертан от резултатите от предварителната му продажба. Между юли и октомври 2023 г. цената на SPCT се повиши от $0.008 до $0.055, осигурявайки впечатляваща 587.5% печалба на ранните инвеститори. Тези забележителни ценови движения изтъкнаха VC Spectra като една от най-добрите криптовалути за покупка.

Понастоящем се намира в своя Етап 4 на предварителна продажба, a пазарните експерти прогнозират, че VC Spectra (SPCT) ще премине към финалния Етап 6 преди края на 2023 г. Очаква се дотогава SPCT да нарасне до $0.080, което представлява 45.45% увеличение спрямо сегашната цена, обещавайки още една атрактивна възвръщаемост на инвестициите. Освен това настоящите инвеститори могат да се възползват от уникален бонус върху всички депозити.

За да научите повече за VC Spectra (SPCT) и за предварителната му продажба, посетете:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.