НАЧАЛО Прессъобщения

Ентусиазмът при предварителната продажба на Rebel Satoshi расте, докато Ethena и Avalanche възстановяват спадовете в цените си

21.05.2024 9:02 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ентусиазмът при предварителната продажба на Rebel Satoshi расте, докато Ethena и Avalanche възстановяват спадовете в цените си

Повечето токени бяха с червени графики в средата на май. Най-добрите алткойни като Ethena (ENA) и Avalanche (AVAX) не бяха пощадени от мечия тренд. Но всичко това се промени вчера.

Освен това Rebel Satoshi ($RECQ) привлече още внимание благодарение на нарастващото вълнение около текущата му предварителна продажба. Продължавайте да четете, за да видите експертните мнения за тези токени.

Крипто експертите вярват, че $RECQ може да прибодие потенциал и да надмине другите меме монети през втората половина на 2024 г.

Въпреки че Биткойн доближи света до финансовото равенство, Rebel Satoshi и други проекти са съгласни, че има още много да се направи. В качеството си на блокчейн платформа Rebel Satoshi планира да освободи световното богатство от 0.00001%, като обедини ресурсите си, за да предприеме реални действия. За щастие, крипто търговците и Web3 ентусиастите подкрепят този проект, като трупат $RBLZ (токена за управление на Rebel Satoshi).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Освен това $RECQ (функционален токен на Rebel Satoshi) е във втория етап на предварителна продажба и се продава за $0.0044. Когато започне третият етап на предварителна продажба, $RECQ ще се покачи с още 25% и ще се продава за $0.0055. Крипто търговците вече трупат $RECQ и $RBLZ, за да спечелят своето място в екосистемата на Rebel Satoshi. В резултат на това криптоекспертите прогнозират, че $RECQ ще влезе в списъка на най-добрите криптоинвестиции през 2024 г.

ENA регистрира двуцифрен спад на цената през май

Неотдавна ByBit (една от най-добрите борси за криптовалути в света) реши да добави USDe на Ethena към своята платформа. Според Хао Янг (ръководител на отдела за финансови продукти в ByBit) решението за интегриране на синтетичния долар на Ethena Labs като обезпечителен актив променя правилата на играта за търговията с криптовалути. Освен това ByBit също така намекна, че се планират вълнуващи развития за спот двойките USDe на Ethena.

Въпреки това развитие, ENA регистрира огромна ценова загуба през втората седмица на май. На 8 май ENA се продаваше за $0.9033. Седмица по-късно ENA загуби 22% и се търгуваше за $0.6987.

Въпреки тези големи спадове, към 21 май Ethena отново се търгува малко над $0.85, което отразява 15% печалба за последните 7 дни.
Според докладите в екосистемата на Ethena е имало увеличение на измамите, дезинформацията и опити за фишинг измами и в резултат на това цената на ENA е поела надолу. Анализаторите обаче прогнозират, че ENA ще се възстанови допълнително преди края на второто тримесечие на 2024 г. и вероятно ще се търгува за $0.92.

AVAX спада на фона на airdrop новините

На 14 май Core, (родният портфейл на Avalanche) обяви, че първите 50 потребители на Core, които направят airdrop в тяхната общност, ще получат $50 в AVAX. В други новини, Avalanche наскоро си партнира със застрахователни компании, ориентирани към DeFi сектора, за да пренесе презастрахователния пазар на стойност $1 трилион в блокчейн екосистемата. Двете блокчейн застрахователни компании в това сътрудничество са Nexus Mutual и Electric Capital.

Екосистемата на Avalanche в момента кипи от дейности. Въпреки това, преобладаващото състояние на FUD на криптопазара задържа AVAX мечи в средата на май. На 8 май AVAX се търгуваше за $34.55. Седем дни по-късно AVAX загуби 5.07% и се търгуваше за $32. Към 21 май обаче нещата иглеждат различно, тъй като криптовалутата се повлия от ралита на двете главни криптовалути, прибавяйки 12% за последните 24 часа и 28% през последните дни към стойността си. Теи печалби повишиха цената на монетата до $40 към момента на изготвяне на статията. Според анализаторите, airdrop-ът на портфейла Avalanche Core вероятно ще увеличи участието на търговците, което ще доведе до това AVAX да се търгува за $45.5 преди края на май.

За най-новите актуализации и повече информация, не забравяйте да посетите официалния уебсайт на Rebel Satoshi или да се свържете с Rebel Red чрез Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.