НАЧАЛО Прессъобщения

Ентусиастите на Wormhole (W) и Jupiter (JUP), привлечени от P2P платформата за кредитиране Kelexo (KLXO), са привлечени от скорошната активност на китовете

15.04.2024 12:02 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ентусиастите на Wormhole (W) и Jupiter (JUP), привлечени от P2P платформата за кредитиране Kelexo (KLXO), са привлечени от скорошната активност на китовете

Предварителната продажба на платформата за P2P кредитиране Kelexo (KLXO) привлича значително внимание от страна на общностите на Wormhole (W) и Jupiter (JUP).

Активността на китовете подхранва този интерес, подчертавайки потенциала на Kelexo (KLXO) като DeFi решение, което надхвърля традиционната възвръщаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ентусиастите от Wormhole (W) и Jupiter (JUP) виждат в Kelexo (KLXO) не само инвестиционна възможност, но и платформа, която създава по-достъпна и удобна за ползване децентрализирана финансова екосистема.

Wormhole (W) се застъпва за оперативна съвместимост на стойността

Wormhole (W) се очертава като иновативно решение в постоянно развиващия се свят на блокчейн технологията, действайки като мост, който свързва различни “острови” на крипто света.

В сферата на криптовалутите и блокчейн тези светове са различните блокчейн мрежи, всяка от които има своя уникална екосистема, стандарти за токени и протоколи.

Текущата прогноза за цената на Wormhole (W) предполага значително увеличение, като се очаква тя да нарасне с 233.30% и да достигне $3.21 до 5 май 2024 г. Настроенията около Wormhole (W) в момента са мечи, като индексът на страха & алчността показва екстремна алчност. В дългосрочен план прогнозите за 2025 г. и 2030 г. предполагат, че цената на Wormhole (W) може да достигне върхови стойности от съответно $4.64 и $4.09, което показва бичи перспективи за криптовалутата.

Неотдавнашната активност на китовите инвеститори в P2P платформата за кредитиране Kelexo (KLXO) сигнализира на привържениците на Wormhole (W), че Kelexo (KLXO) може да използва тази крос верижна функционалност, за да предложи иновативни решения за кредитиране, което допълнително засилва интереса им към предпродажбените предложения.

Общността на Jupiter (JUP) търси DeFi платформи, базирани на данни

Jupiter (JUP) се позиционира като интригуващ играч в блокчейн вселената, като има за цел да осигури сигурна и мащабируема основа за широк набор от приложения. Нейната мисия е всеобхватна, но целенасочена, която се състои в улесняване на създаването, споделянето и защитата на данни в децентрализирана мрежа, което я превръща в безценен актив както за разработчиците, така и за потребителите, които се стремят да използват силата на блокчейн технологията за разнообразни и динамични цели.

Най-високата цена на Jupiter (JUP) бе регистрирана на 1 април 2024 г. и възлиза на $1.839. Оттогава насам цената отбеляза спад, като в момента се търгува за около $1.41. Това представлява намаление спрямо историческия връх, но валутата показа впечатляваща печалба от приблизително 84.48% през последните 30 дни, което показва силно пазарно представяне и инвеститорски интерес.

С циркулиращо предлагане от 1.35 милиарда JUP от максималното предлагане от $10 милиарда JUP пазарната капитализация е около $1.8 милиарда, което подчертава нарастващата ѝ значимост в секторите на DeFi и меме монетите, където тя се класира особено високо.

Вълнението около инвестициите на китовете в предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предполага синергия с фокуса на Jupiter (JUP), привличайки тези, които търсят основани на данни DeFi платформи, готови за растеж и успех.

Предпродажбата на Kelexo (KLXO) набира сила със стратегическа блокчейн подкрепа

Една от големите цели на Kelexo (KLXO) е да направи криптовалутите по-използваеми в ежедневието. Екипът на платформата планир да предложат дебитна карта Kelexo (KLXO), която ще ви позволи лесно да харчите криптовалутите си навсякъде, където се приемат дебитни карти. Това би било голяма стъпка напред в свързването на традиционната финансова система с DeFi.

Като улеснява използването на криптовалути, Kelexo (KLXO) се надява да привлече повече хора и като цяло да подобри работата на цялата финансова система.

Начинът, по който те структурират своята платформа за P2P кредитиране, е особено интересен и изглежда, че би могъл да работи добре с технологии от блокчейн като Wormhole (W) и Jupiter (JUP). Тази широка подкрепа показва, че хората са развълнувани от иновативния подход на Kelexo (KLXO) към кредитирането. Платформата може да се превърне в основен играч в DeFi сектора, особено когато става въпрос за свързване на различни блокчейн системи и ефективно използване на данни.

В тази DeFi платформа става въпрос за прозрачност и предоставяне на потребителите на контрол върху техните пари. Предварителната продажба, която в момента е в етап 2 предлага токени само за $0.05 на монета! Това е много достъпен начин да станете част от нещо, което може да се окаже голямо.

Присъединете се към Kelexo (KLXO) и станете част от бъдещето на финансите! Посетете официалния уебсайт още сега.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.