НАЧАЛО Прессъобщения

Ентусиастите на VeChain и Pepe се сплотяват за пробива в стрийминг сектора на DeeStream

23.04.2024 12:23 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ентусиастите на VeChain и Pepe се сплотяват за пробива в стрийминг сектора на DeeStream

При VeChain и Pepe се наблюдава известно положително движение на цените, след като първата обяви пускането на нов продукт, а втората ще има свои фючърси, регистрирани в Coinbase.

Въпреки че движенията са сравнително значителни, те все още не са толкова впечатляващи, колкото потенциалните печалби, които инвеститорите могат да реализират от DeeStream.

DeeStream е децентрализирана платформа за стрийминг на видео, която се бори да направи революция на пазара на създателите на видео.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Обещавайки свобода на словото, мигновени плащания и изключително доходоносно разпределение на приходите, инвеститорите на VeChain и Pepe се стичат към тази нова платформа, тъй като тя се подготвя да завладее света на дигиталния видео стрийминг с буря.

Пускането на MAAS от VeChain (VET) може да доведе до по-нататъшно покачване на цените

През последните няколко месеца VeChain VET наблюдаваше тенденция към повишаване на цените си и тази тенденция може да продължи, след като обяви, че ще пусне нов продукт, насочен към NFT. “Пазарът като услуга”, или MAAS (The Marketplace As A Service) , ще позволи на физически лица и предприятия лесно да продават и прехвърлят дигитални активи чрез NFT

Това е интересен ход за платформата, като се има предвид, че тя основно подпомага управлението на веригата за доставки, като дава възможност за по-лесно удостоверяване на автентичността на продуктите, подобрена прозрачност и ефективност и засилена проследимост.

Някои анализатори смятат, че навлизането на VeChain в NFT областта ще привлече нови инвеститори и потребители и ще доведе до голямо вливане на средства в мрежата. В резултат на това някои анализатори смятат, че има голяма вероятност цената на VeChain да запази тази положителна динамика.

Към момента на писане на този документ VeChain се търгуваше на цена от $0.042, което е почти 100% увеличение от $0.025 през декември 2023 г.

Безсрочните фючърси на Pepe може да дадът малък тласък на цената

Безсрочните фючърси върху Pepe (PEPE), които позволяват на търговците да залагат на бъдещите движения на базовия актив, без да е необходимо да се притесняват от датите на изтичане, като функцията стартира в Coinbase на 18 април.

Това е интересен ход, като се има предвид, че през май 2023 г. Coinbase нарече Pepe the Frog, талисмана на монетата, символ на омраза. Това предизвика ответна реакция от страна на инвеститорите в PEPE, като някои стигнаха дотам, че хаштагът DeleteCoinbase стана трендинг в X (Twitter).

Ясно е, че това вече е отминало, тъй като Coinbase е първата борса, която листва фючърси на PEPE. В резултат на съобщението PEPE поскъпна от $0.0000006188 в края на февруари до приблизително $0.00000684 – цената, на която се търгува към момента на писане на тази статия. Това представлява ръст от 33 % за последната седмица, вероятно на гърба на това съобщение, но предстои да видим дали тя ще успее да задържи тези печалби или ще върне целия постигнат напредък.

DeeStream привлича инвеститори въз основа на своя лесен за разбиране бизнес модел

DeeStream е децентрализирана платформа за стрийминг на видео съдържание, която вероятно ще промени изцяло облика на дигиталното видео пространство. В момента то е доминирано от големи играчи като YouTube, Twitch и Kick. Проблемът е, че тези платформи имат навика да се отнасят лошо към създателите и зрителите.

Не е необичайно за тях да практикуват цензура, разпределение на приходите в полза на платформата и дори демонетизиране или забрана на канали, в които създателят е казал нещо, което не съответства на възгледите на платформата.

DeeStream, от друга страна, обещава, че създателите ще могат да казват каквото пожелаят, стига да е законно. Освен това тя ще практикува разделяне на приходите 50/50 с притежателите на токени, закупени по време на предварителната продажба и ще осигурява незабавни плащания, което я прави изключително привлекателна както за инвеститорите, така и за потребителите. Това ясно личи от броя на инвеститорите и потребителите, които вече се насочиха към DeeStream от VeChain, Pepe и много други монети.

Като се има предвид, че DeeStream е в етап 2 на предварителната си продажба и се продава само за $0.06, не е изненада, че инвеститорите я изкупуват възможно най-бързо, за да се възползват от потенциалните огромни печалби.

За повече информация относно предварителната продажба на DeeStream, моля, посетете уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.