НАЧАЛО Прессъобщения

Ентусиастите търгуват с Polygon, XRP и Everlodge – коя от тях може да осигури най-висока възвръщаемост?

ноември 17, 2023 14:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ентусиастите търгуват с Polygon, XRP и Everlodge – коя от тях може да осигури най-висока възвръщаемост?

Copytrading е популярна функция на много борси и платформи, която ентусиастите използват, за да увеличат потенциално представянето на своя портфейл.

Изборът кои криптовалути да се използват за копиране на сделките може да бъде труден и в резултат на това те са склонни да се обърнат към експерти трейдъри, за да вземат правилното решение.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Някои от най-популярните, избрани криптовалути включват Polygon (MATIC), XRP и Everlodge (ELDG).

Обобщение

  • Polygon може да се повиши до $2.25 въз основа на прогнозата на анализаторите
  • Ripple може да се изкачи до $0.95 в началото на 2024 г.
  • Everlodge може да отбележи 40х ръст след стартирането си

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и може да спечелите луксозна почивка на Малдивите

Polygon (MATIC) е често срещан избор, тъй като може да достигне $2.25

Polygon (MATIC) може скоро да преживее експлозивен растеж въз основа на споделената информация от анализатор, познат като “Dave the Wave”, който има над 143,000 последователи в X (Twitter). Според анализатора това решение за мащабиране скоро ще навлезе във възходящ тренд и това е подкрепено от солидни резултати на графиката.

Въз основа на последните данни криптовалутата Polygon може скоро да се повиши, като има подобен модел спрямо BTC. Това би могло да доведе до увеличение с около 200%. През предходния месец общото покачване на цената на Polygon отразява около 70%, което показва впечатляващ растеж. След това, през изминалата седмица, тя се повиши от $0.78 до $0.95. Именно заради това прогнозата за цената на Polygon сочи към $2.25.

XRP може да скочи до $0.95, което го прави популярен избор

XRP също е в основен възходящ тренд и скоро може да достигне нови висоти. Въз основа на текущите пазарни данни стойността на криптовалутата се е увеличила с 28% през последния месец и с около 67% през последната година.

През изминалата седмица цената на XRP отбеляза покачване от $0.618052 до максималната стойност от $0.698456. Текущата пазарна капитализация на проекта е около $33,7 милиарда, което го поставя на пето място по големина в индустрията. Въз основа на прогнозата за цената на XRP, тя може да скочи до $0.95 до началото на първото тримесечие на 2024 г.

Everlodge (ELDG) изглежда като предпочитан избор, тъй като може да нарасне 50х

Докато прогнозите за Polygon и XRP са оптимистични, друга криптовалута може би има потенциал да предложи още по-голяма възвръщаемост и това е Everlodge.

Ключовата характеристика, която стои зад тази предстояща платформа, е използването на NFT технологията и фракционирането. Целта на платформата е да интегрира NFT, които представляват дялове от имоти.

След това те ще бъдат разделени на по-малки части чрез фракциониране, което ще даде възможност на всеки да ги закупи, започвайки от едва $100. Това ще даде възможност на много повече хора да получат достъп до пазара на стойност $280 трилиона, за да могат да станат съсобственици на имоти от висок клас.

Everlodge ще разполага и с клуб за награди, чрез който всеки ще може да получава безплатни нощувки или да ги препродава на вторичните пазари за допълнителна капиталова печалба. По време на етап 7 криптовалутата ELDG се предлага на цена от $0.025. При стартирането анализаторите прогнозират покачване от 50х.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG):

Уебсайт: https://www.everlodge.io/
Telegram: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.