НАЧАЛО Прессъобщения

Експерти казват, че Kelexo (KLXO) е новаторска революция – притежателите на Cosmos (ATOM) и Dai (DAI) се струпват от рано

01.02.2024 8:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Експерти казват, че Kelexo (KLXO) е новаторска революция – притежателите на Cosmos (ATOM) и Dai (DAI) се струпват от рано

Доказателството за това колко революционна е работата на Kelexo (KLXO) се крие в качеството на инвеститорите, които привлича.

Kelexo (KLXO) не само прави вълни и привлича вниманието, но и го получава от топ китове, които са заинтересовани страни в успешни крипто мрежи като Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Tether (USDT), Cosmos (ATOM) ) и Dai (DAI). Докато големи играчи се събират в първия етап от предварителната продажба на Kelexo (KLXO), нека разберем защо.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Колко популярни са Cosmos (ATOM) и Dai (DAI)?

Тъй като сами по себе си са относително изключителни, Cosmos (ATOM) и Dai (DAI) са доста сходни в операциите. Екосистемата на Cosmos (ATOM) се състои от няколко независими паравериги, активирани от BFT протоколи за консенсус (Byzantine fault-tolerant). Комбинацията от паралелни блокчейни в мрежата се нарича зона и понякога се интегрира в хъб и позволява оперативна съвместимост. Въпреки че споделя прилики с Bitcoin (BTC), Cosmos (ATOM) използва консенсусен модел Proof-of-Stake, вместо Proof-of-Work. Cosmos (ATOM) е отговорен за пионерската нова междуверижна комуникация и трансфери без използване на връзки. Dai (DAI) също може да се счита за доста популярен проект. Като стабилна монета, базирана на Ethereum, чието издаване и развитие се управляват от протокола Maker DAO, означава, че тя работи на консенсусния модел Proof-of-Stake.

Разкриване на Kelexo (KLXO) като революционен проект за Web3 банкиране

Откакто Kelexo (KLXO) стъпи на сцената, светът на децентрализираните финанси никога не е бил същият. Kelexo (KLXO) успя да използва технологията на блокчейн, както и AI алгоритми и да я насочи към революционизирано банкиране. Kelexo (KLXO) в никакъв случай не е първият проект за Web3 банкиране, но поради броя на иновациите, които представя и невероятните предимства като дебитни карти, лесен достъп до ликвидност, базирана на възнаграждение инвестиция и сигурност на заема, той поема водещата роля. Прозрачността и съответствието се поддържат, като транзакциите са отворени за наблюдение от всяка страна в блокчейна. Той също така намалява необходимостта от дълги KYC проверки. Преди Kelexo (KLXO) традиционното банкиране се представяше слабо по отношение на кредитирането поради ненужно дългите KYC процеси, правни проблеми и липсата на диалог при изтеглянето на заеми. Това създаде предизвикателство за хората, които имат нужда от заеми, но Kelexo (KLXO) бързо променя статуквото.

Предварителната продажба на Kelexo (KLXO) наскоро стартира първия си етап и генерира много трафик в кръговете на инвеститорите. Инвеститорите в Dai (DAI) и Cosmos (ATOM) започват да се присъединяват към това ново начинание. Това може да се дължи на факта, че ICO е фиксирано на удобна цена от само $0.022 с общо пазарно предлагане от 440,000,000 токена. Този ход се харесва на голяма част от крипто пазара и се смята, че е ключова част от потенциала за мащабируемост на Kelexo (KLXO). В допълнение към глобалните карти, лесното преобразуване на активи, междуверижните взаимодействия и трансфери, сигурността и прозрачността, Kelexo (KLXO) управлява напълно задоволителен модел.

Докато Dai (DAI) и Cosmos (ATOM) може да постигнат повече растеж в своята траектория, някои анализатори са съгласни, че Kelexo (KLXO) в момента носи повече иновация и потенциал да се превърне в топ криптовалута.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

7-те най-добри онлайн казина в България, приемащи PayPal

В днешната дигитална ера онлайн казината стават все по-популярни, предлагайки на българските играчи възможността да се насладят на любимите си казино игри от уюта на дома си. 

29.02.2024 14:42 8 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.