НАЧАЛО Други

Експерт от Google се присъединява към Ripple

ОКТ. 29, 2018 11:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Експерт от Google се присъединява към Ripple

Ripple наскоро назначи бивш старши разработчик oт новата услуга на Google за безжични съобщения като вицепрезидент на продуктите, съобщи Ройтерс в петък, 26-ти октомври.

Американската технологична компания, която подкрепя третата най-голяма криптовалута по пазарна капитализация, Ripple (XRP), потвърди пред Ройтерс, че Амир Шархангжи напуска позицията си в Google, за да води глобалната платежна мрежа на Ripple, RippleNet.


Шархангжи се присъедини към Google през 2015 г., когато гигантът придоби Jibe Mobile.


Jibe е стартъп за разработването на технология за безжични оператори за внедряване на богата комуникационна система (RCS).

Технологичният стандарт на RCS се счита за наследник на текстовите съобщения (SMS). Той е по-добър начин за изпращане на медийни и търговски съобщения чрез клетъчни мрежи. Според Ройтерс технологията RCS е широко приета от големите световни доставчици на технологии като Apple и Samsung.

Съобщението следва неотдавнашния доклад на Ripple, че компанията е видяла приходите си да се удвояват през третото тримесечие през второто тримесечие през 2018 г. Според официалните данни, Ripple продаде XRP на стойност 163,33 млн. долара за продажбите символични през третото тримесечие, което е повече от два пъти 73,53 милиона долара, които са продали през предходното тримесечие.

В края на септември Ripple създаде група крипто стартъп компании, за да лобира законодателите и финансовите регулатори, които имат за цел да съдействат за по-меката правителствена позиция към крипто индустриите. Съгласно споразумението, Ripple ще плати на групата на Клайн / Джонсън, двупартийна лобистка група, за да предаде на държавните органи, че индустрията се нуждае от подкрепа от регулаторите.

В началото на октомври крипто обменът и портфейлът Coinbase обяви, че член на борда на директорите на корпорацията "Charles Shwab" се е присъединил към управителния съвет на крипто фирмата.

Също през октомври бившият главен оперативен директор на най-голямата американска фондова борса Nasdaq, Джанин Хайтауър-Селито, се присъедини към Gemini като управляващ директор на операциите, за да води екип за обслужване на клиенти.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Уругвай постави първия си Биткойн автомат

 Преди участието на Уругвай, Южна Америка разполагаше с 79 автомата, което представлява 0.2% от глобалните битомати.Според Ámbito, първият криптомат в Уругвай е инсталиран в крайбрежния град Пунт...
ЯНУ. 16, 2022 14:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase придобиха фючърсна борса

Coinbase казват, че са придобили FairX, фючърсна борса, която се регулира от Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ.От борсата за криптовалути казват, че първоначално ще предлагат крипто дер...
ЯНУ. 15, 2022 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

933 NFT селфита за $3 всяко - колекцията сега струва милиони

Колекцията, наречена “Ghozali Everyday”, включва селфита, правени от 22-годишния всеки ден от 18 до 22 години, обхващащи период от 2017 до 2021 г. Гозали продаде всяка от снимките за 0.001 ETH ($3.25)...
ЯНУ. 15, 2022 16:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Руски рапър става официален посланик на TON

Изпълнителят е споменавал монетата много пъти в различни канали в социалните медии, включително Telegram, Instagram, и дори е споменавал токена в новоиздадената си песен, наречена "Защо?"Моргенштерн с...
ЯНУ. 15, 2022 13:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света