НАЧАЛО Други

Експерт от Google се присъединява към Ripple

ОКТ. 29, 2018 11:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Експерт от Google се присъединява към Ripple
 

Ripple наскоро назначи бивш старши разработчик oт новата услуга на Google за безжични съобщения като вицепрезидент на продуктите, съобщи Ройтерс в петък, 26-ти октомври.

Американската технологична компания, която подкрепя третата най-голяма криптовалута по пазарна капитализация, Ripple (XRP), потвърди пред Ройтерс, че Амир Шархангжи напуска позицията си в Google, за да води глобалната платежна мрежа на Ripple, RippleNet.


Шархангжи се присъедини към Google през 2015 г., когато гигантът придоби Jibe Mobile.


Jibe е стартъп за разработването на технология за безжични оператори за внедряване на богата комуникационна система (RCS).

Технологичният стандарт на RCS се счита за наследник на текстовите съобщения (SMS). Той е по-добър начин за изпращане на медийни и търговски съобщения чрез клетъчни мрежи. Според Ройтерс технологията RCS е широко приета от големите световни доставчици на технологии като Apple и Samsung.

Съобщението следва неотдавнашния доклад на Ripple, че компанията е видяла приходите си да се удвояват през третото тримесечие през второто тримесечие през 2018 г. Според официалните данни, Ripple продаде XRP на стойност 163,33 млн. долара за продажбите символични през третото тримесечие, което е повече от два пъти 73,53 милиона долара, които са продали през предходното тримесечие.

В края на септември Ripple създаде група крипто стартъп компании, за да лобира законодателите и финансовите регулатори, които имат за цел да съдействат за по-меката правителствена позиция към крипто индустриите. Съгласно споразумението, Ripple ще плати на групата на Клайн / Джонсън, двупартийна лобистка група, за да предаде на държавните органи, че индустрията се нуждае от подкрепа от регулаторите.

В началото на октомври крипто обменът и портфейлът Coinbase обяви, че член на борда на директорите на корпорацията "Charles Shwab" се е присъединил към управителния съвет на крипто фирмата.

Също през октомври бившият главен оперативен директор на най-голямата американска фондова борса Nasdaq, Джанин Хайтауър-Селито, се присъедини към Gemini като управляващ директор на операциите, за да води екип за обслужване на клиенти.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Как този инвеститор превърна $300,000 в $2,4 милиарда

Само ден след официалния си публичен листинг, Coinbase вече създаде история за успех в размер на няколко милиарда долара. Популярният частен инвеститор и основател на Initialized Capital, Гари Тан, ра...
АПР. 17, 2021 21:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света