НАЧАЛО Други

Ексклузивно: Кандидат-сенатора Остин Питърсън за крипто

ЮНИ. 18, 2018 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ексклузивно: Кандидат-сенатора Остин Питърсън за крипто

Състезанията за Сената обикновено са сходни.

Има няколко кандидати, някои рутинни разпити, няколко шокиращи обвинения и достатъчно глупости, за да направят дори прогресивни журналисти да изглеждат сякаш украсяват своите субекти.


Политическите възгледи настрана, Остин Питърсън изглежда въплъщава либералния дух, издигнат от по-анархичните членове на общността на криптовалутите. В кратък разговор той постоянно сочи недостатъците на голямото правителство, разказа за мислите си за това, до къде могат да стигнат криптовалутите и говори за някои от недостатъците на централизираните платформи в епохата на фалшиви новини.

Питърсън е внушителна фигура. Ако го потърсите в Google, първото нещо, което ще видите, е, че държи пистолет и се усмихва. Кариерата му е най-малко атипична. Той е бил модел, продуцент и консултант. По-голямата част от неговата неполитическа кариера е изразходвана в журналистиката. Понастоящем ръководи информационните сайтове Liberty Viral и The Libertian Party.


Той неуспешно се кандидатира за номинация на либералната партия срещу бившия губернатор на Ню Мексико Гари Джонсън в президентските избори през 2016 г. Сега той се кандидатира за седалище в Мисури и не веднъж името му е стигало до новините.По-рано тази година имаше информация, че г-н Питърсън получава 24 биткойна. Оказва се, че той всъщност е трябвало да изпрати два пъти четвърт милион долара донация, защото превишил лимита на Федералната избирателна комисия. След като получава толкова много подкрепа от крипто потребители, възгледите му относно крипто регулацията и дали някога е видял крипто като потенциален заместител на фиатните валутите.

Изгледът на г-н Питърссн към паричната политика е много либерален и имитира в близък план този на Австрийското училище по икономика. Той вярва, че Америка може и трябва да подкрепя икономически модел без централна банка.

Този децентрализиран модел на американската икономика би могъл да накара доларът да се конкурира с криптовалутите за господство в американската икономика и да остави вратата отворена за токенизацията на всичко. Заради икономическите му възгледи, крипто даренията дадени на Питърсън, придобиват смисъл.

Другото интересно нещо за Питърсън е публичността, която е получил във връзка с забраната му от Facebook. Г-н Петерсен е бил баннат от Facebook два пъти, след като е дал оръжие AR-15. Facebook отново банва Питърсън за 30 дни, когато той щеше да пусне друга AR-15 пушка.

Докато Питърсън е против регулирането на Facebook, защото ще въздейства на свободния пазар, той смята, че децентрализираните социални мрежи са определена възможна конкуренция за Facebook, особено след като продължава да цензурира правото. Като цяло Питърсън излиза като твърд либерал и засега това отношение изглежда, че може да отразява възгледите на много хора в крипто общността. Само времето ще покаже дали това е така.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света