НАЧАЛО Прессъобщения

Екипът на кампанията на Байдън търси меме експерт; Топ 5 меме монети, които да следите за печалба тази година

29.05.2024 10:26 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Екипът на кампанията на Байдън търси меме експерт; Топ 5 меме монети, които да следите за печалба тази година

Екипът на предизборната кампанията на Байдън е навлязъл в пространството на меме монетите чрез обява за работа.

Според съобщенията кампанията е публикувала обява за наемане на меме експерт. Съобщава се, че експертът по меметата ще управлява взаимоотношенията с дигитални медийни компании, подкастъри и „меме страници“ в редица платформи на социалните медии.

Тази новина показва колко далеч е стигнал пазарът на меме монети. По-рано тази година пазарът се изстреля до нови исторически върхове и донесе по-висока възвръщаемост от много големи алткойни като Етериум.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


За щастие, ралито все още не е приключило и има пет меме монети, в които анализаторите препоръчват да се следят за най-висока възвръщаемост през тази година.

Топ 5 меме монети, в които да инвестирате тази година

Тъй като се очаква още една фаза на ралито на меме монетите, топ 5 меме монетите, за които се прогнозира, че ще претърпят голям ценови скок, са:

  • KangaMoon: Проект за меме монети, който съчетава меме мотив с гейминг функционалност.
  • Bonk (BONK): Базиран на Solana меме монета, която се възползва от бързата скорост на транзакциите и ниските такси на блокчейна.
  • Pepe (PEPE): Меме монета на тема жаба, която няма полезност, но показва бичи ръст на цената.
  • Book of Memes (BOME): Меме монета, създадена, за да революционизира пазара на меме токените с помощта на децентрализация и блокчейн технология.
  • Dogwifhat (WIF): Най-голямата меме монета на пазара, базирана на Solana, чиято пазарна капитализация скочи до над $1 милиарда за по-малко от месец.

Най-добрите мемо монети, които да купите сега

KangaMoon (KANG)

KangaMoon (KANG), един от най-успешните меме проекти, се появи в заглавията на вестниците, откакто слуховете за листването му в BitMart заляха пазара. Предварителната продажба на проекта беше огромен успех с набрани над $7,285,962.194 и продадени милиони токени KANG.
KangaMoon има за цел да създаде среда на P2E екосистема, в която притежателите на KANG токени ще могат да се забавляват и да получават пари. Всяка седмица ще се провеждат мачове и турнири, както и месечни състезания, наред с други дейности. Играчите ще получават възнаграждение в зависимост от нивата на участие.

Можете да разменяте тези токени в играта и да купувате предмети или да подсилвате героите. С други думи, за да печели криптовалута, човек играе игри, а спечелените активи могат да се обменят за продукти от реалния живот. Най-вълнуващата част от KangaMoon обаче е нейният SocialFi подход. За да обясним, KangaMoon възнаграждава най-активните си фенове с KANG още преди старта.

Над 32,000 потребители вече са се регистрирали в KangaMoon, като използват Social-Fi функциите и да харесват, споделят и коментират в социалните медийни платформи на KangaMoon, за да получат безплатни KANG токени. Цената на токена KANG все още е $0.025 и това е подкрепено от пазарни експерти, които прогнозират, че цената може да се повиши до $1 през тази година.

Bonk (BONK)

Bonk (BONK) също е друга меме монета, която може да отбележи огромни печалби през тази година. След като загуби позицията си на най-голямата меме монета, базирана на Solana, мнозина загубиха вяра в бъдещия ѝ потенциал. Въпреки това Bonk регистрира големи притоци от инвеститори.

Според информацията за цената на CoinMarketCap монетата отразява печалби от 32% и 73% на 7-дневните и 30-дневните ценови графики. По този начин анализаторите дадоха бича прогноза за цената на BONK. Те очакват цената на меме монетата да достигне $0.00005147 през тази година.

Dogwifhat (WIF)

Dogwifhat (WIF) се възстановява на седмичната графика след масивен спад, в резултат на който загуби позицията си на третата по големина меме монета на Pepe. Понастоящем цената на монетата Dogwifhat се колебае около ценовия диапазон при $3.94.

Цената на Dogwifhat е спаднала с доста под сегашния си исторически връх от $4.83, който достигна в пика на ралито на меме монетите през март. Пазарните експерти виждат, че Dogwifhat скоро може да премине този връх и да постави нов ATH от $7.

Pepe (PEPE)

Pepe (PEPE) показва положителна инерция в ценовите времеви рамки, което я прави една от най-добрите меме монети за покупка. Поглед към ценовата графика показва, че цената на Pepe показва увеличение от 15% и 130% на седмичните и месечните ценови графики.

По време на писането на статията цената на Pepe се колебае около $0.00001587 на седмичната графика. Анализаторите прогнозират вероятно покачване на цената до $0.00002463 през следващите няколко месеца.

Book Of Meme (BOME)

Book Of Meme (BOME) е меме моента, която е създадена като опит в децентрализацията на пазара. Цената на Book Of Meme се повиши след пускането му в обращение, но през следващите месеци цената отново беше понижена.

Прегледът на цените от CoinMarketCap разкрива, че стойността му е нараснала с 18% на седмичните и месечните ценови графики. С този подновен скок анализаторите прогнозират, че скоро стойността на BOME може да достигне $0.02589.

Кои са най-добрите меме монети, които да купите сега?

Пространството на меме монетите се разшири през годините благодарение на предшественика Dogecoin, с който започна всичко. Днес на пазара има много повече меме монети. Това затруднява ориентацията в това коя от тях да се купи. Междувременно, в тази статия бяха разгледани пет от най-добрите меме монети с потенциал да дадат огромна възвръщаемост на инвеститорите и те включват Bonk, KangaMoon, Pepe, Book of Memes и Dogwifhat.

От всички варианти анализаторите избраха KangaMoon като една от най-добрите интересните меме монети, в които да се насочи поглед, поради децентрализирания и Play-to-Earn гейминг проект. За разлика от други меме монети, притежателите на KANG могат да печелят в екосистемата KangaMoon.

Заключение

Навлизането на пазара на предизборния екип на президента доказва, че меме монетите са се развили през последните няколко години и са привлекли интереса на видни личности.

Въпреки че Bonk, Pepe, Book of Memes и Dogwifhat също имат потенциал, анализаторите присъждат титлата на най-добрата меме монета на KangaMoon. Благодарение на своята гъвкавост и способност за разширяване, KangaMoon е една от най-добрите меме монети за покупка за тези, които търсят висока възвръщаемост през тази година.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.