НАЧАЛО Други

Екипът на Ripple ще присъства на Money20/20

октомври 21, 2018 22:39 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Екипът на Ripple ще присъства на Money20/20

Money 20/20 в САЩ ще бъде голямо събитие като няколко представители на крипто компанията Ripple ще присъствиетат.

Целта на конференцията е да се подобрят глобалните плащания, основани на блокчейн и цифровите активи, и как двете революционни технологии могат да бъдат използвани за създаване на стойност за потребителите по целия свят.

Компанията наскоро публикува своя график на посещения на събитието в Лас Вегас.

На събитието ще присъстват около 11,000 души, включително няколко бизнес лидери, C-suite и медии от цял ​​свят. Едни от сериозните имена сред тях са изпълнителните директори на Ripple Дейвид Шварц и Кахина Ван Дайк. Шварц ще участва в дебат, който ще се ръководи от Тони Хейс и ще  се насърчават решенията, които блокчейн технологията би могла да донесе на международните системи за плащания. Той ще споделя сцената с Естър Пиг, SVP на продуктовата стратегия на FIS Payments, който пък ще защитава съществуващата платежна инфраструктура.

Кахина Ван Дайк ще присъства на следобедната сесия като част от програмата Money 20/20 Rise Up. Тя е говорител на властта за встъпителната програма и ще сподели своите прозрения относно основите на преговорите и как те биха могли да бъдат приложени към лидерски идеи въз основа на нейния опит в банкови и технологични компании.

В един от дните ще се говори за влиянието на блокчейн върху индустрията при трансгранични плащания. Главният анализатор на Forrester Брендън Милър ще е модератор. Той също така ще даде конкретни примери, как продуктите на Ripple ще бъдат пуснати на пазара и как те са направили трансграничните плащания по-бързи от преди. Той ще участва на сцената заедно с главния изпълнителен директор по финансовите въпроси на Ant Financial, Виктория Лио Едисън, Дан Вогт, ръководител на новите технологии в Уелс Фарго и Себастиан Катович, съосновател и главен изпълнителен директор на dLocal.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Робърт Кийосаки: Доларът ще се срине до януари 2023 г.

След повишаването на лихвените проценти от страна на Федералния резерв до исторически нива доларът (USD) реагира положително.

октомври 2, 2022 18:20 1 мин. четене

MetaMask пуска ново децентрализирано приложение

Както бе обявено от популярният крипто портфейл MetaMask в блог публикация, новото децентрализирано приложение (dApp) помага на потребителите да наблюдават както портфолиата си с криптовалути, така и тези с NFT.

октомври 2, 2022 15:06 1 мин. четене

Facebook и Instagram добавят нови NFT функции

Meta обяви актуализация на функиите си за незаменяеми токени. Платформите Facebook и Instagram ще позволят на базираните в САЩ потребители да свързват своите портфейли и да споделят собствените си NFT с приятели и последователи.

октомври 1, 2022 20:37 1 мин. четене

Още една компания застава на страната на Ripple

Компанията за чартърни полети с частни самолети TapJets се присъедини към I-Remit в опита си да помогне на Ripple.

октомври 1, 2022 19:42 1 мин. четене