НАЧАЛО Други

Едуард Сноудън отправя предупреждение за крипто гейминга

ДЕК. 6, 2021 08:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Едуард Сноудън отправя предупреждение за крипто гейминга

Разобличителят Едуард Сноудън казва, че използването на незаменими токени (NFT) в крипто гейминга идва с определени последствия.

В ново интервю за Parachains, канал в YouTube, фокусиран върху Polkadot и Kusama, Сноудън казва, че е против монетизирането на гейминг платформи, които използват NFT, защото използват фалшиво усещане за недостиг.


Имаме хора, които се опитват – може би дори не се опитват – но крайният резултат от това, което правят, е, че инжектират изкуствено усещане за недостиг [...] Мисля, че това всъщност е присъщо антисоциален порив тук.


Бившият служител на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) казва, че геймърите, които търсят виртуално бягство, потенциално могат да бъдат поставени в неизгодно положение от базирания на NFT бизнес модел за гейминг.


Ако мислите за света, от който хората се опитват да избягат чрез игрите си, където живеят в студена гола кутия, ако имат късмета дори да имат дом в някой прекалено скъп град, където прекарват цялото си време в работа, те се прибират вкъщи изтощени.

Те приготвят евтината си храна и след това включват устройството си, за да избягат от всичко това и след това в техния дигитален свят, където са на красив остров, те построяват красив дом и искат да променят цвета на стената , и трябва да платят $19,99 за стената или за токен, който да ви позволи евентуално да преоцветите стената си. В това има нещо ужасно, отвратително и трагично за мен.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Ето защо този анализатор все още очаква възход при Биткойн

Коментарът на Сноудън идва след експоненциалното нарастване на гейминг алткойни и базираната на крипто метавселена. Според Сноудън крипто секторът е изложен на риск от позволяване на неетични практики.


Мисля, че общността трябва много да се опитва да изкриви дъгата на развитието далеч от инжектирането на изкуствен ненужен недостиг изцяло в полза на някакъв клас инвеститори.

Едно от обещанията, една от привилегиите на технологията, е, че ни освобождава от материални ограничения, които съществуват само в материално пространство. Да се ​​опитваме да наложим отново материал в нематериалното пространство, мисля, че е малко неетично.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света